Merveeee45 Bahar2622 evet iki ay önce kürtaj oldum daha önce de çatlatma iğnesiyle kalmıştım hamile kalbi durdu kuzumun inşallah bu sefer olmaz 🙏🙏😞
minikmucizemmmmmm Ozzzzz_ belkide ya ben onu takip edemiyorum. uygulamadan bakıyorum telefona göre yumurtlamam geçti ama yanıltıyo demekki
Ozzzzz_ minikmucizemmmmmm çünkü adet döneminin ortalarında yumurtlama dönemi oluyor , kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti oluyor canım. Değerlendir bence şu günleri. 🥰
minikmucizemmmmmm Ozzzzz_ ayy değerlendireyim aslında 10 gündür değerlendiriyozda bazen diyorum eşim bunalcak artık adam sabah nöbetten geldi uyandırcam şimdi🙊😂😂
Smk Burcu-2910 yani bu ay vücudum cok baska umutluyum ama umutlarım suya düşüyor ondan istemiyorm cok umutlanmak.Suan regli olacam gibi tüm belirtiler umarım bebektir🙏❤️
minikmucizemmmmmm Ozzzzz_ o da bıkmıyoda bu konu üzerine yoğunlaşınca acaba ben sıkar mıyım diye düşünüyorum ☺️
NurEto Bahar2622 günümü bilmiyorum çünkü bu ay takip etmedim çok fazla ilişki de olmadı hamile olduğumu sanmıyorum ama dün adet sancım vardı gelen giden yok bide göğüs uclarım çok kasınıyo ve sızlıyo bi kaç gün kaldı diye tahmin ediyorum adetime 🤷