GamzeGoktas Cansu_93 ozaman herkesin hakkında hayırılısını diliyorum inşallah hep birlikte bu ay hamile kalma totemi yapalım😆
Mom050 GamzeGoktas ben de 3.regl günümdeyim sonrasında devam :) daha yeniyim bu yollarda bakalım hayırlısı :)
Denizesin Nehirinannesii çok doğru demisainiz ne güzel anlatmissiniz herkes aynı şeyi söylüyor doktorlar bile yumurtlama günleri kaçsa bile o dönemde bir kez bile ilişkiye girmek hamilelik için yeterli demekki.tamamen kafadan atmak gerek
Nehirinannesii Denizesin kesinlikle , ne kadar stres düzeyiniz artarsa ihtimaliniz azalıyor maalesef. Umarım isteyen herkese nasip olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Neslibt72 Regl olmamaya inşallah son 7 gün. Sonra da regl olmaya 9 inşallah isteyen herkese sağlıkla olsun tabiki💕🙏🏻
Cansu_93 Annesininkuzusu01 insallah cikmaz canım iyi düsünelim iyi olsun hem birşey çıksa da tedavisini yaptirmis olursun oylede dusunmek lazim belki sen bunu erteledikce gebe kalmanida ertelemis olucaktin herseyde vardir bir hayir hep iyi dusun ☺️
Annesininkuzusu01 Cansu_93 Çok şükür canım hem alttan hem hormon tetkikleri yapıldı kist myom hiçbir şey yok yumurtalıklar yumurta sayıları güzel dedi hormonlarda iyi sadece şekerim 101 çıktı biraz dikkat edip kilo vereceğim🙏🏻
Cansu_93 Annesininkuzusu01 maşallah ne güzel işte biraz stresi azalttik mi bence anne olmaya çokta uzak değiliz ☺️
sutlaacc Bende kontrole gittim kızlar yumurta gelişimi sanırım zayıf cyclo- prognova ve klomen verdi kullanan varmı aranızda? Ocak adetimde klomen kullanıp kontrole gideceğim 🙏🏻
annesinin_minigi sutlaacc bende pcos var. Klomen kullandım etki etmedi. Doktorumu değiştirdim femara kullandım. İlkinde gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı
Cansu_93 [url=https://hizliresim.com/J4pn2J][img]https://i.hizliresim.com/J4pn2J.jpg[/img][/url] Kızlar selam geçen ay 13 ve14. günlerde 2 gün yumurtlamam olmuştu bu ay daha 10. gün sonuç böyle her ay yumurtlama gunu degisir mi ?
Annesininkuzusu01 Cansu_93 Canım bazen iki gün üst üste çift çizgi görebilirsin böyle bir şey olursa özellikle 2. gün gecesinde birlikte olmaya özen gösterin. Birde çatlamayı görsen bile bir gün sonrasında da değerlendirin dedi doktorum 24 saat diye düşünüp kendini sınırlama dedi