Mom050 Bahar2622 yaa punch çok hoşuma gidiyor ama hiç yapmadım yapamam diye bulaşmıyorum hiç :) ama çok güzel kırlentler falan da yapıyolar hoşuma gidiyor 😃
Bahar2622 Mom050 daha elime almadim ama videolarda o kadar basit duruyor ki zaten herşeyi iğnesi yapıyor senin tek yapman gereken iğneyi batırıp çekmek 🤣 denemelisin bence
Cansu_93 Annesininkuzusu01 ah bu stres olayını çözebilsem keşke ilk hamilelik olduğu için ya olmazsa korkusunu atamıyorum icimden ya 😔
Annesininkuzusu01 Cansu_93 Ben bu ay ovulasyon testi yapmamaya karar verdim canım zaten artık az çok gününü tahmin edebiliyorum yumurtlama haftasında 2 günde bir değenlendiricem birde böyle deneyelim bakalım💁🏼♀️
Cansu_93 Annesininkuzusu01 benim bu ay 2. Denemem olacak ovulasyonu regl bitince baslayacagim ovulasyonlada insan cok dusunuyor ama ben 1 yildir kendi kendine olmasini bekledim olmadi bide boyle deneyeyim dedim
annesinin_minigi Bahar2622 örgü örmek terapi gibi oluyo. İnsan eline alınca nasıl vakit geçtiği anlaşılmıyo valla. Ben de çok şet ördüm hala da örüyorum 😄adetimi de bekliyorum henüz gelmedi bakalım
Mom050 Bahar2622 bakalım cesaret gelir belki 😃 ben şu makrome olayını da çok beğeniyorum da o hepten karışık 😃
annesinin_minigi Kızlar ben hala regl olmadım. Ara ara göğüslerim acıyo gibi hissediyorum. Bu gün bi ara akıntı hissettim dedim regl oldum bi baktım temiz akıntı gelmiş. Yarın kan vericem ama umudum yok yine de
annesinin_minigi Ronya23 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Başka test almaya da elim varmadı canım
annesinin_minigi Aynen öyle valla acaba regl mi oldum diye kontrol etmekten bi yandan da hamilelik belirtisi mi yaşıyorum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İki ara bi dere tam 🤪
GamzeGoktas Kızlar önümüzdeki günlerde yumurtlamaya giriyorum malum geçen ay tutturamadık yeniden deneme başlıyor😃 açılışı yapan varmı bu arada ? ☺️
Mom050 GamzeGoktas ben de 3.regl günümdeyim sonrasında devam :) daha yeniyim bu yollarda bakalım hayırlısı :)