Tubasahra Ünal bna naptı ? 17. Haftada kasığımda ara ara batma oluyordu iğne gibi . Günde 2 3 kere anlık olup geçiyordu . Tüp bebek ve kıymetli gebelik diye bir de kaybımız var diye acile gittik ilk orda Ünal’la tanıştık . Odasına aldı kapıdan çok hasta çeviriyorum normalde sadece acil bşy olursa bakarım dedi . Masasında oturuyor karşında ağlıyorum bişy olmuş mudur diyorum bebeğe .ilk önce ultrasonda bakacağına acildeki bankodaki kızla konuşuyor kayıt açıldı mı ? Yok yanlış açmışsın fln filan onu bekliyor . Test tanıtımı yapıyor 2 3 bin TL yok şöyle iyi böyle iyi bebekte bşy varsa çıkar dio . Yok bel açıklığı için de test varmış o da ücretliymiş fln . sonra bna gelip bebekte bu da varmış niye bize demediniz demeyin sorumluluk almam bu testleri yaptrın sonucu yüzde bilmem kaç doğru gibi şeyler söyledi . TeRAziye çıkarttı fln . Kilo ölçtü kayıt açıldı diye tel geldi de beni öyle muayene etti . Bebek doğum pozisyonuna geçmiş dedi . Acil yatış dedi serum takılacak . Rahim dikilebilir fln Bn de eşimde ağlıyoruz bizi yAtırdı bi serum verdi .nöbetim sbh 10 a kadar gitmeden uğra yanıma dedi gitti . Yatmam dedim çıktım serum bitince gittim Ersoy hastanesine kurtkoyde baktı etti çok geniş yeri bebeğin dönebilir baş aşağı normal dedi düzelir kendisi döner takla atar normal yani dedi rahim uzunluğu baktı normal bebek baş üstü dursa bile bu doğum kanalına girdiği anlamına gelmez dedi . Tedbiren Ünal’ın yazdığı Protestan fitili aldım kullandım . Sbh eşimle gittik ünala tekrar . Randevulu hasta bakıo . Bekleyen 4 kişivarmış sonra beni alcakmış . Çaldım kapıyı daldım içeri düşük riskin var dedin yatış verdin Bnm durumum acil önce bna bak 2 dk dedim çok sinirliydim bizi korkuttuğu için ztn .yok dedi bekle bekleyem dedim kızdım herkes baktı olay çıkartcm mecbur aldı bebek bak iyi dio bşy yok niye korktun ki dio . Orda bekleyen anneler fln hep hak verdi madem böyle dedi tabiki önce seni alması lzm randevuyu on dk geç de alabilir hep böyle bekletiyorlar dedi fln . Güvenim kırıldı gtmedim 17. Haftadan beri bi daha . Fatma Hnm vardı o iyiydi Ünal yüzünden korktum bişy olur mu olsa müdahale ederler mi diye 🥺