- Düzenlendi
Hasretkzltprk benim e
39.haftada normal kontrolum vardı alttan muayene yaptı 2 cm acilmam varmış yatışım yapıldı sabah 9 suni sancı verildi 3 saat sancı çektim 25 dk kadarda doğumun sürdü normal doğum gaptim 12.34 oğlumu kucağına aldim
Hasretkzltprk benim e
39.haftada normal kontrolum vardı alttan muayene yaptı 2 cm acilmam varmış yatışım yapıldı sabah 9 suni sancı verildi 3 saat sancı çektim 25 dk kadarda doğumun sürdü normal doğum gaptim 12.34 oğlumu kucağına aldim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gözün Aydın canım sen nerden katılıyorsun Peki ?
Benim 39+4 olduğumda hiç bişeyim yoktu haftalık doktor kontrolüme gittim ve hastanede sancım başladı doktorumun yanına girdik alttan baktı 5cm açılma olduğunu Doğumun başladığını bebeğin başının iyice indiğini söyledi ve sancı odasına alındım hazırlıklar yapıldı gittiğimizde saat 10 du öğle ezanına kadar sancı cektim daha sonra 12cm açılmam oldu Doğuma alındım Suni sancı verilmedi kendi sancım ile saat 13.29 da ilk oğlumu kucağıma aldım
Benim 12 gün kaldı canım senin kaç gün kaldı ?
GkeDenizYldz Benimde 12 felan canım
Sultan42 sizinde gözünüz aydın olsun.Ben yurt dışındayım Ve burada okuduklarıma göre buradaki doktorlar farklı geldi.O yüzden endişeliyim bu durum konusunda
Hasretkzltprk teşekkür ederim oğlum 2 yaşına degecek allah izin verirse suan ikizlerime hamileyim iki tane daha oğlum olucak inşallah
Tellaşlanma sakin ol Allah bir yola koymuştur bebek geleceği zaman çatıya baskı yapıyor zaten yavaş yavaş mesela benim suyum gelmişti açılma falan yoktu suniyle doğurdum sende sabırla bekle zamanı gelmiş ufak ufak adet sancısına benzer ağrılarlada gelebilir. Öyle suyum mu azaldı şöylemi oldu böylemi oldu diye düşünme evet çok heycanlısın artık biran önce doğsun istiyorsun ama sonrada karnındaki hallerinide özlüyor insan sana 5 senelik anne tecrübesi olsun bol bol son günlerinin tadını çıkar sağlıkla sıhhatle kolay bir doğumun olsun inşallah selametle
Avrupa ülkelerinde tıp bizden daha ileride olduğu için bence korkmayın 😇 zaten ağrınız olur suyunuz falan gelirse gidersiniz.
Bebuke Allah razı olsun canım teşekkürler 😊 Yurtdışına geldim ve bilgi Yok kimse Yok yardımcı olacak haliyle yazılanlara bakınca insan stres yapıyor
CerenSelvi Ay teşekkürler vallahi rahatladım biraz bunların hepsi sanırım korkudan
Hasretkzltprk ıstanbul canim