Vscomedya Kubra335 benim hiç kusmam olmadı hep yedim sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğim halde böyle günde 2-3 litre mutlaka su içiyorum bide
Vscomedya Zafsim0801 üzülmemek elde değil maalesef sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum genelde ev yemekleri gerçekten kahvaltıda da öyle pililer pogacalar yemediğim halde aldım. Ama hiç kusmam olmadı sanırım ondan.
Vscomedya Didemhalil hissettiğiniz de zaten anlayacaksınız çünkü şiddetli şekilde kıpırdıyor ben gıdıklanıyorum hatta kıpır kıpır huylandırıyor sabredin çikolata yiyin arada
birmelekannesi_ Didemhalil hissedersin bende uzuluyordum ben hissedemiyorum falan diyordum 18+1 de hissettim ilk hareketi sabah uyandigimda sırt ûstü yatisimda ayni noktada 2-3 kez göz seyirmesi oldu ertesi gun yine ayni sekilde sabah uyandigim ilk anda oldu sonra öğlen yemek yerken hissettim dünde akşama kadar hic hissetmedim bugun hissedemedim falan diye uzulurken dun en cok hissettim gunlerden oldu daha fazla hareket etti böyle bazen göz seyirmesi gibi oluyo bazende arabada falan buyuk tumsek bi yoldan gecerken bazen karnimizin ust kısmı gidiklanir gibi bi hoş olur ya karnimin alt kisminda öyle şeyler hissettim sendede oluyordu bence ama sen farkedemiyorsundur belki 😊
Gul__ Gkcgkc bende de oluyordu doktoruma söyledim gayet normalmiş idrar yaptıktan sonra geçiyor mu sizin
Birminiginannesi annepanda bence gec degil cunku İnternette 17. Hafta uygun diyolar ama bebek tam geliştiği icin 22. Hafta ck uygun🥰
Cgdm0106 Kubra335 burun tıkanıklığı ve burun akıntısı oluyor bende🤧 kızım gripti sanırım bana geçti 😢 serum fizyolojik kullanıyorum
A2017 2 gebelik diye sanırsam karnım çok çıktı benim 18 haftalık tam aşırı derece bel ve kalça agrısı var ve deli gibi yogurt aseriyorum 2 gunde 1 bucuk kılo yogurt yiyorum 2 gebelik farklı derler inanmazdım çok ağırlık var üstümde adımlarım bile yan yan