Kubra335 Busra34ybg evet canım Allah bağışlasın sıkıntılar bendede oluyo 😇 ama hepsi geçici hayırlısıyla kucağımıza aldığımızda herşeyi unutucaz 😘❤️🤰🏻
Busra34ybg Kubra335 inşallah bu zorlu dönemde daha zor oluyor artık burnum tıkanıyor kovid mi oldum sırtım ağrıyo kovid mi oldum başım ağrıyor yine aynı ister istemez stres oluyoruz daha fazla rabbim yardım etsin cümlemize
Gulsen4224 Kubra335 19+4 haftalık olduk hafif kımıldama başladı 🥰bir an önce 30 ları görsem diye bekliyorum sabırsızlıkla kavuşmayı bekliyorum miniğime 🤲🏻❣️❣️
Kubra335 Minisinannesii kız çıktı benim göbüş çoktan ama bünye meselesi bence çıkar yakında annesi 🥰🤰🏻Bende sürekli görmek istiyorum 🥰
Kubra335 Fundabasr ya canım benim inşallah biran önce düzelir 🤲🏻bu konu hakkında hiç fikrim yok ama sen çok kafaya takma üzülme bebişde etkilenmesin bilenler yardımcı olur inşallah 🤲🏻
Kubra335 annepanda bende girmedim detaylıya daha bu haftayla beraber iki hafta sonra benimde detaylı var hakkımzdan hayırlısı canım 🤰🏻🤲🏻🤗
Kubra335 Vscomedya ya ben o kadar almadım 57-58 le başladım yemekle beraber 60 oluyorum şuanlık üzülme neden üzülüyorsun ki canım benim 😕
Vscomedya Kubra335 benim hiç kusmam olmadı hep yedim sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğim halde böyle günde 2-3 litre mutlaka su içiyorum bide
Kubra335 Leyla2020 maşallah canım benim benimde detaylım2 hafta sonra inşallah burun tıkanıklığı bendede oluyo geceleri özellikle ama başımı yüksekte tutmaya çalışıyorum öyle biraz daha rahatım 🤰🏻🥰
Cgdm0106 Kubra335 burun tıkanıklığı ve burun akıntısı oluyor bende🤧 kızım gripti sanırım bana geçti 😢 serum fizyolojik kullanıyorum
Semanurkeles61 Bende sat a göre 20 hafta ultrasona göre 19+4 üm 17. Haftadan beri hareketleri hissetmeye başladım tetanoz aşısı vurduracak mısınız yorumlarda okuyunca korktum açıkcası kasılma erken doğum yapıyormuş bazı kişilerde
Kubra335 Semanurkeles61 benim bugun tetenoz aşım var doktoruma sordum yaptır dedi inşallah sıkıntı olmaz 🤰🏻🤗🤲🏻
Duygularca Kubra335 ben doktoruma sormak hiç aklıma gelmemişti bile😊 yalnız kolunuz aşıdan sonraki Bi kaç gün çok ağıyor hazırlıklı olun.
Asi_0658 Minisinannesii benim 6 gebeligim 3 yaşayanım var buda allah nasip kısmet ederse 4. olacak ic karnım dar benim