Cileklimilkshake34 Ocak ayında sezeryanı olacak sevgili anneler . Doktorunuz net tarih verdimi ameliyat için ? Yoksa daha Erkenmi gün vermek için 🤔 ? Ben bu hafta kontrole gidicemde sezeryan düşünüyorum ,kesin tarih verirmi doktor doğum için?
yagizefeninannesi Cileklimilkshake34 bende 34 dr komtrole gitmiştim daha yeni 2 hafta sonra artıl doğum tarihi şekli vs net konuşuruz demişti 36 haftalıkken yani, ama ben eşimin mesleğinden dolayı geçen ay doğum tarihini sordum kuzum 2 ocak gibi olur nasipse demişti
haziranin25i Cileklimilkshake34 31+4 üm pazartesi günü kontrolüm var. Tahmini doğum tarihim 26 ocak ile 6 şubat arası. Bebeğe bıraktığım için doğum şeklini sormadım hiç doktora🤭
BurhanFatma Cileklimilkshake34 canım ben de 34+3 üm 3 Ocak olarak söyledi doktorum değişmezse inşallah
gulcinsrdr Cileklimilkshake34 Ben ikizlere hamileyim şu an 33+4 olduk net bir tarih söylemedi ama ikizler önce geliyormuş gelmezlerse 37ye kadar bekletelim dedi sezaryen olacak bizimde
Tugce1803 Cileklimilkshake34 bende 34+2 yim 36.haftada gidicem, bebek ters düzelmezse sezaryen olacak ama normal doğum düşünüyorum
gulcinsrdr Tugce1803 Bizim biri baş biri makat geliyordu bugün öğrendik ki ikiside baş geliyor hiçbir sorunum da yok şeker tansiyon vb bende normal doğum istiyorum ama doktorlar hep geçiştiriyor sanki yapmamak için
Tugce1803 gulcinsrdr ben geçiştirmesine izin vermem, vermemeliyiz de zaten, sezaryend kesinlikle karşı değilim ama ilk normal doğumu denemek istiyorum
Cileklimilkshake34 Melikeakkc aynen kendi isteğim z34. Haftamdayım suan . Perşembe güünü kontrolüm var bakalım ne diycek doktorum🤗
gulcinsrdr Tugce1803 Bende öyle istiyorum aslında ama doktorlar artık uğraşmak istemiyorlar sezeryanda risksiz kesip alıyor bebeği dikişi bile kendisi atmıyor ameliyathane de çalışanlar atıyorlar normal doğum da bekliyor belki 14 saat sürüyor uğraşmak istemiyorlar böyle olması çok kötü
Derenannecik45 Bana da net vermedi 4 inden sonra alırım bebeği dedi 32 haftadayım bakalım ne zaman alır 🤲😥
Melikeakkc Cileklimilkshake34 hayırlısıyla gelir inşallah sezeryan olursa benimkisi 11 Ocak olarak ayarlamak istiyorum eşiminde doğum günü 11 Ocak ☺️💙😇 kendiliğinden gelmezse ☺️
Melikeakkc Cileklimilkshake34 ilk hedef normal doğum ama bakalım inşallah sezeryan olursa 11 Ocak biraz su azalmamızda var aksilik çıkmaZsa güzel hediye olur ☺️