afrasil mommyjean ben hic bilmiyorim kutusunj soruyorum kapsülün rengi değil . Bi pembe olan var bi mavi kutu olan birde poşet cay gibi icilen var bide kapsül bwnsw arasındaki farki merak ediyorum ama İnternetten baktım mavi kutu daha iyi sanki
mommyjean afrasil benimki mavi kutu kahverengi kapsül. Pembe poşet olan onu da biliyorum farklı değildir aynı etkidir bence
m060918 Sibelezgi tabiki de rabbim istemiş olmuş kuzum vesileler şurda kalsın ama Ümit dünyası işte tedbir bizden takdir Allahtan
afrasil m060918 ben kahverengi demiyorum bayana kutunun rengini sordum oda kahverengi demis kapsülün renginden bahsediyor
Mores m060918 dualarım seninle 🙏 regl düzensiz olduğu için yumurtlama takibi (ovulasyon testi) yapmanı öneririm.
m060918 Mores bitanem çokkk teşekkür ederim fakat ovulasyon testi robot ediyo ilişkiyi :( o yüzden 2 günde 1 ilişki iyi
Mucizebebegimm123 m060918 bende 3 ay kullandim. Pembe paket toz olanını. Ayni zamanda c-life macunda kullanıyordum hangisi işe yaradi bilmiyorum 3.ayin sonunda hamile kaldim. 7 yil 4 aşılama ve 4 tüp bebekten sonra dogal yolla oldu
Mucizebebegimm123 m060918 tabi oda işe yarar.ama ovulasyon testleri ile ne zaman yumurtladigini biliyorsun. İlişki sıklığı hergün oluyor.yani 3 gün üst üste o zamanda hamile kalma şansın daha yüksek oluyor
Gamzesanlioglu m060918 benim aslında düzenliydi ama son 3 aydır bozulmuştu 15 günde bir adet oluyordum ondan korkup doktora gittim pko var dedi
Miraylin Bende 3 ay kullandım bu ay klomene başladım doktor geçen hafta 3 aydır kullandığın inofoliğin faydasını şimdi göreceksin dedi.