22_07_18 m060918 1 ay kullndım tüp bebek tedavisine başladık çok şükür rabbime hamdolsun pozitif sonuç aldık sonra 2 ay daha devam ettim 3 cü ayda değıtrdi doktorum
afrasil mommyjean canım sende mavi kapsül mu kullanıyorsun bende alacağım ama çeşitleri var bilemedim
Mores m060918 inofolic combi mavi kutudan içinde 20 tane vardı ve sabah akşam kullanmıştım. Dolayısıyla 2 ayda 6 kutu kullanmış oldum
Mores m060918 pcos luyum 2ayda bir ilaçsız regl olurdum. Bir adet geçti öyle hamile kaldım bu sebeple reglimi düzenledi mi bilemiyorum ama kesinlikle ilacın yararı olduğuna inanıyorum
afrasil mommyjean ben hic bilmiyorim kutusunj soruyorum kapsülün rengi değil . Bi pembe olan var bi mavi kutu olan birde poşet cay gibi icilen var bide kapsül bwnsw arasındaki farki merak ediyorum ama İnternetten baktım mavi kutu daha iyi sanki
m060918 Mores ayyyy aynıyız bitsnem ya bu ay regl oldum inşallah önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırım bende
Mores m060918 dualarım seninle 🙏 regl düzensiz olduğu için yumurtlama takibi (ovulasyon testi) yapmanı öneririm.
Sibelezgi m060918 ben toz olanini kullanmistim ..2 ay promotilwomen kullandim.pahali olunca inofolic aldim o ay hamile kaldim ama sebebi omu bilemem..sogan kurude yaptim adet bitiminde 5 gun.icmesi cok zor ama ne sebep oldu bilemem hamileligime 😊
m060918 Sibelezgi tabiki de rabbim istemiş olmuş kuzum vesileler şurda kalsın ama Ümit dünyası işte tedbir bizden takdir Allahtan