Caglanuroney caglanurr hadi hayırlısı olsun canım 🥰 benim de yarın 1de yatış 3de sezeryana alicaklar çok heyecanlıyım korkuyorum da
caglanurr Caglanuroney sağlıcakla kucağına al canım müsait olursan banada yazıver kafayı yicem korkudan bide spinalmi olacaksın
Caglanuroney caglanurr tamam canım yazarım inşallah yarın olmasa da Çarşamba yazarim komple bayilticaklar maalesef
Caglanuroney caglanurr doğum yaptım canım dün geceyi yoğun bakımda geçirdim bugün odaya çıktım oğlum şuan kuvezde çok hafif solunum sıkıntısı var inşallah kucağıma alıcam ☺️
Zeyno25-bykl Caglanuroney senden iki gün sonra ben doğum yapicam inşallah 🤲 14 Aralık benim çok heyacan ve korku var bu üçüncü bebeğim inşallah bı aksilik sorun olmadan hepimiz bebislerimize kavuşuruz 🥰🥰
Caglanuroney Zeyno25-bykl inşallah canım sağlıkla alırsın kucağına 🙏🥰 benim değişti tarih yarın doğum olucak canım korkuyorum ama
Caglanuroney caglanurr hayır canım kalp rahatsızlığım var onun için anestezi uzmanı genel anestezi olman daha sağlıklı dedi
Zeyno25-bykl Caglanuroney rabbim yardım etsin inşallah bı avazda ağrısız sizisiz kavuşursun bebeğine bol bol dua et darısı bizim başımıza inşallah 🤲
Caglanuroney Zeyno25-bykl sağol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalim bebeklerimizi 🥰
ozlem-06atli Caglanuroney 37+5 günlüğüm. 12 Aralık benim de doğum yapacağım gün. Sezeryan olacağım. Rabbim yardımcımız olsun 😍🤩
Caglanuroney ozlem-06atli amin canım inşallah ben doğurdum hastanedeyim şuan yarın cikicam ama oğlum 5 gün daha kalıcak maalesef dua edin lütfen daha fazla uzamasin 😔🙏