Gulbeyaz90 Writebirds şu anı yaşayın yaa takmayın ohhh yatın atın bacakları havaya olacakları düşünüp kendınize çekmeyin hayat size zehir oluyor 😇tadını çıkarın 😍Rabbim bilir işini 🙈😊
Writebirds Gulbeyaz90 sağol canım güzel düşüncen düşünceleriniz için benim gibi pimpirikli anne olursa insan kafasına takıyor 😉
Writebirds Mucizeeemmmmmm hep yatıyorum zaten yemek wc vs sağolsun eşimde yardım ediyor eğilip kalkacağım yerleri o süpürüyo yardımlaşarak yapıyoruz, insanı korkutuyor böyle şeyler önemlide olsa önemsizde olsa evhama kapılıyor insan
Writebirds Nuray23 bugün randevudan geldim sabahı, çok şükür herşey yolunda ikili test içinde kan verdik ultrasonda herşey normal dedi maşallah artık cinsiyet öğrenmeye gideriz Bi dahakine Rabbim doğan doğmayan bütün evlatlarımızı korusun
Writebirds EmirAta randevum vardı sabah çok şükür anormal hiç Bi durum yokmuş ultrasonda herşey normal dedi ikili test içinde kan verdik inşallah sağ sağlim büyür Allahın izniyle
Tugcekkkkk Writebirds ben 8+4üm.6.haftadan beri her gün kanama var. Siz riskli dönemi atlatmışsınız. Düşük riskiniz olsa doktorunuz söylerdi. Kanamadan doktor bana sadece progestan ve istirahat öneriyor. Gerçekten de ölü gibi yatarsam hiç birsey im yok kalkıp bir çorba yapsam kanama başlıyor.
Writebirds Tugcekkkkk hımm Allah yardımcımız olsun inşallah içini ferah tut dinlen sen inşallah düzelir, çok şükür bugun doktorum anormallik yok dedi ilacını kullanmaya devam edersin dedi
Yenianne001 Writebirds doktoruna git canım randevunu öne al kese içinde kanama var mı öğren bence. Geçiştirme
Writebirds Yenianne001 bu sabah gittim canım çok şükür bir sıkıntımız yokmuş minnoşumun ilaca devam et dedi