_Mother_ Tubasahra valla canım öyle yaptım erkek çıktı 12 haftalık iken doktorum erkek dedi ama 16 da kız olduğunu söyledi hayırlısı olsun inşallah 🤗 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Nslhnkr Sedaaa1608 sizin tercihiniz ama 2 li çok önemli hatta ben hem 2 li hem 4 lü ye girdim ayrıntılıya da 18. Haftamda yani bi kaç gün sonra gircem
Sedaaa1608 Nslhnkr canım 2i de down sendromlu olup olmadığı çıkıyor olsa bile aldirmyacagim için sıkıntı yok.ama ayrıntılı ultrasano giriyorum tabiii ❤️❤️🥰
Tubasahra Nslhnkr Evet benim iki çocuğumdada doğru çıktı.☺️Hatta cinsiyetini bildiğim kişilerde de doğru çıktı .Sadece 2 yada 3 kişide yanlış çıktı oda ya doğum tarihi yanlış yada yumurtlama tarihinde bı sıkıntı olabilir bilmiyorum.
_Mother_ Nslhnkr 12 haftalık iken erkek dedi ama 16 da kız olduğunu söyledi bakalım detaylıyı bekliyorum 1 kaybım var ilk bebek zaten sağlıklı olması yeterli benim için kıza alıştırdım kendimi zaten 😂 penbiş kıyafetler şimdiden hazır 😂😂
Nslhnkr _Mother_ canım netten baksana değere ben baktım netten 0.50 altı erkek 0.50 kız diyo ama bu deger dgru mu onu bilmiyorum ☺️ Benimde kızım olcak 😍😍 saglıkla dgsun bütün bebişlerimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
_Mother_ Nslhnkr sağlıkla alalım kucağımıza canım inşallah bende netten senin dediğin gibi okudum aynen ilk çocuğum hep kız olsun istiyordum zaten bakalım şuan bana mı babasına mı benzicek acaba diyorum 😂 rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏
Dilem_0301 Sedaaa1608 evet canım ben Çin takvimine baktım Erkek dedi ve cinsiyet erkek 💙 ama beni gören herkes senin kızın olacak diyordu artık o kadar çok inanmıştım kız olacağına 😂
_Mother_ Nslhnkr ilginiz için çok teşekkür ederim 😘 16 haftalık iken zaten kız dedi değişeceğini düşünmüyorum ama yine acaba diyor bazen insan birde bu teorilerin doğrulamak istiyorum tutar ise ileride lazım olur belki 😂😂