Nlfr57 HilalKarakas01 bir daha kuşşanmayın kokusuzları var onları kullanın ayran yoğurt yorumlarını gördüm onlar ıse yaramıyor çık balkona temız hava al evden o koku cıksın dahada rahatsoz olırsan agrın felan hastanede gıtmrlisin zararlı
HilalKarakas01 Myssr yumurtalıydı o yüzden kokuyor diye yıkadım hiç kullanmazdım ilk defa kullandım onu da 😞
Aysun1983 HilalKarakas01 yok cnm olmadı aradan 10 gün sonra gidip gördük çünkü covid atlattım karantinada olduğum için gidemedim çok şükür gayet sağlıklı kalbini ferah tut tek yaşayan biz değiliz 🥰
HilalKarakas01 Aysun1983 ay çok şükür içim rahatladı hâla penceredeyim temiz hava alıyorum ilk defa böyle ağrı çektim domestos kullanınca . Sana da çok geçmiş olsun canım benim 🙏💜
gulsah_alp HilalKarakas01 canım korkma yoğurt ye bol bol yoğurt her zehirlenmeye ıyi gelir zehirlenmemissindir etkisi biraz fazla onların yoğurt ye biraz uzan ağrı hafifleyince de duş al toparlarsın inşallah ❤🤲
Syydmoomm HilalKarakas01 Arkadaşım hamileyken tuz ruhundan zehirlenmişti nerdeyse bişey olmaz inşallah ama temizlik ürünü çok kullanma Aidin Salih’in bu konudaki yazısını okumanı Öneririm
HilalKarakas01 Purpura26 saol canım temiz hava aldım yoğurt yedim ayran içtim faydası oldu bende karnımın ağrısı geçti çok şükür 🙏