Kevser25 Tuana87en korkmazınki kullanıyorum ama çokta gerekli bişey değil iki yıldır evliyim toplasan beş altı defa kullanmısımdır
Ozdmrkbraa Tuana87en ben gerekli bir alet olduğunu düşünmüyorum tost makinasında yapıyorum aynı waffle makinasında gibi oluyor 🥳
Smctn Tuana87en korkmaz kullanıyorum 2 yıldır memnunum yapışma olayı yok tabi şuan daha farklı modeller üretiliyor şimdi alsam cookplus alırdım
Tuana87en Kevser25 ya dışarıda yiyemiyoruz malûm virüs var evde yapar yeriz diye düşünüyorum hem sürekli kullanılabilen birşey ya hani
Sevdelibol Tuana87en karacayı bilmiyorum canım ama ben korkmazdan memnunum cabuk pişiriyor ayrıca yapışmıyor temizlemeside çok kolay ıslak bir bezle sildimmi tamam 😍
yasemin333 Ozdmrkbraa arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum ben de tost makinesinde yapıyorum aynısı oluyor 👍🏻
Esra_Omer_21 Tuana87en benim var korkmazin ürünü zaten korkmazdan başka pek marka var mi bilmiyorum gayet memnunum tavsiye ederim🌸
Merinosunannesii Tuana87en korkmazınkini kullanıyorum cok memnunum hazırda tatlı işte canımız istedikçe yapıyorum tavsiye ederim