Didi6 Kubraaka2 Hüma 🌸 Zümra ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/zumra-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
lifeofmybaby Kubraaka2 hüma’nın anlamını bilmiyorum fakat zümra; zümre,toplantı anlamına geldiği için pek koyulması önerilmiyor anlamsız olduğundan dolayı tercih sizin tabii ki💕
Ela_85 Kubraaka2 kızımın ismi çok da koyulmuyor duyan da çok beğeniyor tavsiye ederim. İkinci kızım olacak inşallah tam karar veremiyorum ama Gülin ya da Gülse olacak adı.
Morvi Zümra olacak kızımın ismi.. topluluk anlamına geliyor diyenler var ama ben çok araştırdım bir site sadece o şekilde yazmış, başka yerde kaynak yok.
cnn34 Morvi topluluk allamına gelen bence zümre 🥰 zümra anlamış farklı gayet güzel 🌿 ben masal ve derin arasında kararsızım
Zuhraa Kubraaka2 valla Zümra yi hic tavsiye etmem ismim zühra okul hayatın boyunca hep zorlandım kimse söyleyemez akılda kalıcı. Bir isim değil 🙄 çok fazla koyuldu Zümra farklı daha güzel isimler bulun derim 🌸
A-F-B Kubraaka2 zümra zümreden gelmiş topluluk anlamına geliyor diye detaylı araştırmıştı biri burdan göstermişti
F-Gemi Kubraaka2 zümra hüma gülfem arasında gidip gelmiştik eşimle bian kendimizi gördüm sizin mesajlarda🥰😂 hüma çok güzel isim anlamıylada ismini aldığı zatlarla da değerli isim fatih sultan mehmedin annesinin ismi hüma hatun. bizde Amine Hüma düşünmüştük sonra Amine şevvale karar verdik 😊
F-Gemi Kubraaka2 hüma ağır asil bi isim gülfem gül dudaklı demek ikiside hoş ama hüma bi tık daha ağır basıyo gibi ya🥰🐣 eşiniz ne düşünüyo sizinle aynı fikirdemi