Bocekkkkkk Madeleine bir ay yoğun bakımda kaldığım sürede annemler halletti sağolsun çoğu şeyini almıştım zaten. Ama hiçbiri olmuyor. İlk günler 😅
Bocekkkkkk Zsnbr çok iyi cihaza bağlamamışlar demek ki bebeğin kendi nefes alıyor ilk aylar ben emzirmemiştim şırınga ile besledim kilo kaybetmesin diye
Zsnbr Bocekkkkkk bnmde öyle şırıngayla direk ince bi hortumdan veriyorlar sütü sağıyorum zaten götürüyorum hemşireler içiriyor. Ama sanki yarın doktor gel artk emzir der gibi hissediyorm 🙈 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun
Bocekkkkkk Glbngrsy Malatya Turgut Özal araştırma hastanesin ALLAH oradaki hemşire ve doktorlardan razı olsun işlerinin de ötesinde davrandılar psikolojik destek verişler hep
Bocekkkkkk ikizannesi23 ikizannesi23 Allah birdaha yaşatmasın bize sağlıktan önemli hiçbirşeyin olmadığını anlıyoruz
Bocekkkkkk Zsnbr og diyorlar ona hastanede onu yaptım son hafta sadece şırınga ile ağzına vermemi istedi doktor 5 gün sadece şırınga olunca taburcu olduk bir ay da evde şırınga ile besledim normal doğum zamanı gelince de emzirmeye başladım
dorukhan_nehirada_moms Bocekkkkkk rabbim saglikli uzun omur versin ins suan kac aylik kac kilo gelisimi nasil devam edio
Gamze1916 Smctn Doktur allahtan gelen bişey dedi hiçbir hastalığım yok zaten ama kışlık konserve hazırlıyorduk çok yoruluyorum ve ayakta kalıyordum ondan da olabilir
Ayca28 Bocekkkkkk maşallah 🧡 Rabbim ömrünü sağlık dolu mutlu eylesin tüm bebeklerin inşAllah 🤲🏻🧡 son ayrılığınız olsun o birkaç gün minik kuzunuzla mutluluklar 🧡