Gdrleyla ah kuzum ağlaya ağlaya okudum emin ol benimde kızlarım elime doğdu hastane odasının tuvaletinde..Ve benim kızlarımda yaşıyo son ana kadar akşam üstü 4 gibi suyum gelmeye başladı her gelen doktor imza at Bebeklerin kalbini durdurup suni sancıyla ölü doğum yaptıralım dediler asla kabul etmedim.Artık zehirlenmeye başladım ben enzimlerim yükseldi ve kusmaya başladım eşim profösör buldu onu getirdi odaya.Bebeklerin kalbi durmadan seni yoğun bakıma alırız yada bebeklerle beraber rahmini alabiliriz bak yaşın daha çok genç gel kabül et dedi edemem yapamam dedim.Hala hareketlerini hissediyorum asla olmaz bu vicdanla yaşamayamam dedim.Profösör tamam o zaman bi bende muayne ediyim dedi ve açılman başlamış 1 santim şuan yapıcak hiç bi şey yokAllaha ne kadar dua ettiysen kabul etmiş dedi.Ben hep sanco geldikçe Allahım kızlarımı benden alıcaksan bana bırakma bu kararı dedim.Sabaha karşı doğumun olur hastanın odasını boşaltın dedi akiam 7 gibiydi işte.Herkes çıktı bi annem kaldı eşim sürekli destekçimdi bana sen lazımsın önce sen iyi ol dedi hep sancılarım hep 2-3 dakikada 1 gelmeye başladı son 40 dakika hiç çıkmadı canım çok yandı meğer kızlarımın suyu geldiğinde arada ki zarları yırtılmış ve korkudan kolkola girmişler..İkisi yanyana doğdu kolkola ellerime doğdular sonra ebeler gelip aldı kızlarımı kordonlarını kestiler eşini de düşürdükten sonra kürtaja aldılar..