Zsnbr Bebeğim doğalı tam 6. Gün. Tabi kendisi küveste ama hala isimde kArar kılamadım artk kafayı yicem 😂 napcam brn ya yardm edin😂
Aysesen80 Zsnbr vala benim kızımın adı ilay hiç soğumayın ne dediler de soğuttular? Su an 45 günlüğüz 6 aylıkken karar vermiştil
Astadavistabeybi Zsnbr ilay çok güzel bir isim bence dila , dilay, duru gibi isimlerde yakın gibi ama ilay çok güzelmiş ilayda olabilir 😍
Esmanur_97 Zsnbr elisa çok hoş canım tam prensses ismi anlamıda cennetin kapısında duran meleğin ismi🥰
Zsnbr Verda_ kız canım. İlay düşündüm soğuttular eflin düşündüm anlamı yk ddiler defne derin ddm snra bilmiyorm vazgeçtim. Hc fikir bile yk 🤦🏻♀️
Irmakkk01 Zsnbr defne çok güzel bir isim bende nehir defne ırmak arasında kalmıştım ırmak ismine karar verdim 🤭
Girlpowerbabe Mom092 Verda_ Aysesen80 Astadavistabeybi benim kızım da İlay olacak inşallah çok az kaldı🙏🏼 benim ismim İlayda ama artık demode oldu İlay daha modern geliyor🙈
Zsnbr Aysesen80 Bn ilk günden ilay diyordum. Kime söylesem söyle bi durup bakıyorlar devamı var mı diye
Aysesen80 Astadavistabeybi kesinlikle katılıyorum kızım da isminin hakkını verecek gibi çok güzel doğdu❤️😍😍
Aysesen80 Mom092 Türkçe kökenli en azından bide çol sıktı defne arya alya esila liya bilmem ne🙈 cocugum ilkokula başladığında sınıfında bu isimlerden cok olacak
mucizemucize17 Irmakkk01 haha :) bende ırmak defne ve nehir arasında kalmıştım nehir koyucam allah izin verirse 8 aylığz😍
Aysesen80 Zsnbr devamı olsa söylerim de onlar alısmıs ayse fatmaya ya da az once yazdgm isimlere zaten o isimler 5 10 sene sonrasının ayşe fatması gibi bişey olacak
Zsnbr Aysesen80 aynen öyle bncede. Foruma bakıyorum hep aynı isimler ilay I da yazıyorlar ama çok fazla değil
Mom092 Aysesen80 aynen dogru soyluyosun farkli isimler koymak lazim ☺️ Eylül de cok mesela ama akrabalarimda cevremde hic yok bide esimle tanistigimiz ay onceden belirlediğimiz icin degsitiremedik 🥰