eminedln-27 Nurunsl içinin rahatlaması için doktorunuza sorun sertleşme öncelerden başladı ama ilk bir.yere toplanma geçen hafta ile bugün oldu. 😊
Nurunsl eminedln-27 sertleşme ve bi yere toplanma aynı şey değil mi 😟 msj attım bakalm ne zaman cvp verirse
eminedln-27 Nurunsl zaten yazılanlarla insanlar ne rehavete kapılıyor ilk zamanlar ben de öyleydim eşim telefonu elimden alıyordu. 😊
sukran97 eminedln-27 valla sormayın girip okumak istemiyorum ama içimde durmuyo sonra bütün gün moralsiz geziyorum bebeklerime bişey olcak die bende ikiz annesi olcam Allah nasip ederse biraz da paniğim açıkçası🤗
eminedln-27 Nurunsl sürekli tek tarafa doğru toplanmadı olmadı sadece 2 defa oldu. Senin süreklşyse ve rahatsız ediyorsa haftsn erken doktorunla konuşman daha iyi. Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.😊🙏🙏🧿
Ces90 Nurunsl benimde göbek deliğinden üstü sert alt karın ise yumuşak yağ dokusu bebeğim üstte heralde bide dönmedi henüz 27 haftalığım
0Cerenk eminedln-27 siz sanırım burda bana laf atmışsınız gibi hissettim😊 sadece yaşadığım olayı anlattım sizde erken doğuracaksınız demedim ama, baya sıkıntı yaratmış heralde😊 güzelce okunursa anlaşılır gibi söylediklerim aslında😊🙏🏻
eminedln-27 0Cerenk ayy estağfurullah ben kimseye laf atmadım. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın cidden. 😊🙏
Mirayse1 Nurunsl benm ilk gebelimdede oluyordu bu ikinci 21haftalık bunda bile oluyor minicik kızımda özellikle sabah uyandımda ve cok ayakta kaldımda. Kasılma onlar magnezyum eksilikte teiklio sanırım
Mirayse1 Nurunsl yoo gayet normal demişti. Kızım 40 haftalık doğdu zaten erken doğum belirtisi değilx