FeminaBet Bdp uni baby yenidoğan çamaşır deterjanı kokusuz katkısız yumuşatıcı kullanmadım yıkandı kuruyor ütülenecek haftamdayım
Erceyl Bdp vallah e bebegin markasiydi adini hatirlayamadim baybtime gibi bisidi beyaz sabun hacisakirdi ;) bembeyaz cikuyidu camasirlar ;)) ha bide karbonat atiyodum arada bide kaka falan zibine gecince onlari ayri islatip bekletiyodum
Seherkaraca mervoss canım benim bebeğim daha doğmadı ama dün bir kaç kıyafetini duru granül ile yıkadım, çamaşırların üzerinde kalmış hep, 2 durulama daha yaptırdım öyle arındı. Sende böyle karşılaştın mı. Kaç derecede yıkıyorsun
lyl3006 Ben omo baby kullandım 32.haftadayım ütüleyip yerleştirdim bir de uni baby almıştım daha sonra onu kullanacağım
Seherkaraca mervoss bende narinde yıkadım 🤔 renkli kısımlarda deterjanın kaldığını gördüm 2 durulama da anca gitti
Verasmommy Bdp Green clean baby aldım deterjan olarak yumuşatıcı kullanmıyorum dalan granül ve leke çıkarıcı olarak baby me aldım memnunum😊
BuseVeMinikleri Bdp oğlum 15 aylık doğduğunda beri granül sabun kullanıyoruz. Durudan çok memnunum özellikle. Yumuşatıcı gibi şeyleri kullanmamayı tercih ediyorum sağlıklı bulmuyorum.