Bdp Bebek kıyafetlerini yıkarken hangi marka deterjan ya da yumuşatıcı kullandınız ? Bir de ne zaman yıkamaya başladınız 😊🙏🏻
Erceyl Bdp ilk kiyafetini ben beyaz sabunla yikadin rendeledim. Onu kulkandim sonra detarjani kesfettim beyazsabunlu e bebektekini onunla yikadim ;)
AtaMommy Bdp green clean kullanıyorum 4 aydır içeriği doğal bi sıkıntı yaşamadık kaka geçen kıyafetleri leke çıkarıcı sıkıp atıyorum öyle çıkarıyor yumuşatıcı kullanmıyorum sağlıksız 🤗
Hamile_1anne Bdp vallaha ben ilk kizimdada bundada beyaz sabunu rendeledim yikadim hic biseyciklerde olmadi oyle ozel seyler kulanmadim ☹
Narin9 Bdp dalin doğal sabun bazlı olanı aldım hiç kokusu yok yumuşatıcı kullanmadım parfümlü oldukları için bebeği rahatsız eder 34+3 haftalık olduk kıyafetleri yıkandı ütülendi 😊
Erceyl Bdp vallah e bebegin markasiydi adini hatirlayamadim baybtime gibi bisidi beyaz sabun hacisakirdi ;) bembeyaz cikuyidu camasirlar ;)) ha bide karbonat atiyodum arada bide kaka falan zibine gecince onlari ayri islatip bekletiyodum
Gamzecinar141119 Bdp yumuşstıcı falan kullanmayın bebeklerin kıyafetine çok zararlı kimyasal 🙏 duru granülsabun kullanıyorum ben
Goncikim Bdp canım Dalan roxy kullanıyorum çok araştırdım içinde katkı maddesi yok🙏 Zaten yıkadıktan sonra mis gibi sabun kokuyo…ama yumuşatıcı kullanmak istersen dalinin yumuşatıcısı iyi..ben de bebeğim çok küçükken kullanmayacağım yumuşatıcıyı ama biraz büyüyünce kullanabilirim🙏Dalinin ki mis gibi bebek kokuyo..benim erken doğum riskim olduğu için ben 25. haftamda yıkadım ütüledim yerleştirdim..dolabına ve çamaşırlarının aralarına dalinin sabununu al aralarına yerleştir miss gibi koku veriyo çamaşırlarına🥰🥰
Tugce1803 Goncikim dalan roxy nin içeriği değiştirilmiş o yüzden içeriği temiz değil. Dalan granül matik var zeytinyağlı onu kullanabilirsin
Seherkaraca mervoss canım benim bebeğim daha doğmadı ama dün bir kaç kıyafetini duru granül ile yıkadım, çamaşırların üzerinde kalmış hep, 2 durulama daha yaptırdım öyle arındı. Sende böyle karşılaştın mı. Kaç derecede yıkıyorsun