Zalina zalina burda mısın Kuzum🌸❤️ Kuzum senin hikayen bana yol gösterdi. Düşük dedikleri için evde 5 gün boyunda depresyon halde durdum. Düşüğün kendini atmasını bekle dedikleri için ağlaya sızlaya sen gibi hopla zıpla lavobada gereğinden fazla ıkınma falan derken hiç bişey olmadı içimden atamadım. Ama senin yorum yaptığın gün yani dün hikayeni eşime anlattım. Ve kalktık gittik niye düşmüyor ilaç falan versin beta bakılsın falan diye kalktık gittik ama hikayenden eşimle ben çok etkilenmiştik. Beta sonucum yükselmiş doktora girdik Beta uükseldi dememize rağmen dış gebelik o zaman dedi. Zorla usg bakın dedim baktı. Kafamızı iyice karıştırdı moralimizi iyice bozdu. Kan pıhtısı bunlar dedi iki tane kese gibi bişey vardı. Kürtaj ol dış gebelik ve keseler tüpün üstünde ilerde iç kanama geçirirsin dedi. Yerle bir olduk. Sonra bugün merkeze iyi bir hastaneye gittik kuzum. Usg bakıldı ve biz şok ikiz gebelik var bende (hala inanamıyorum). Ağlamaya başladım dün neler oluyor bugün neler oluyor diye. Doktor ağlama niye aglıyon bişey yok dedi. Olanları anlattım. Keseler birbirinden biraz uzak bir doktor daha baktı beraber, dedim kürtaj mı olacak. Yok dur sakin ol dedi bebeklere baktılar ikiside yaşıyor kalp atışlarını duyduk. Kese uzak olsada sıkıntı değil rahmin böyle demek dedi belki rahim perdesi vardır. Suan hersey yolunda. Tabiki takibini yapıcam dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Ama ben suan hamileyim üstelik ikiz yavrularım yaşıyor. Eşimi içeriye almadıkları için dışarda meraktan ölmüş. En son geldi beni ağlarken görünce korkmuş dedim. Aşkım bebekler yaşıyor dedim şok oldu ama eşim doktorun yanında oynamaya başladı 😂😂 doktorda güldü😂 bize Düştü diyen doktor beni yaşarken öldürdü. Çok mutluyum rabbime ne kadar şükretsem az. İnşallah gebeliğim sağlıklı olur ve ikizlerimi kucağıma alırım.🙏❤️