Basak0503 öncelikle merhaba benim anlatacagim uzun olur anlatmasamda olmaz ben iki bebek düşürdüm karnimda kalbi durdu düşdü bebeklerim sonra yine hamile kaldim ögrendim hastaneye gitdim kanamam vardi keseye bakdilar evet hamilesin dedi doktor amma riskli gebeligim oldugu için yine kanamamda varda bana ilaç yazdi kan sulandirci inge falan üç gün kulandşm akşamina bi kanama oldu ben dedim kesin düşdü eşime söyledim eşim buda düşdü dedi moreli bozuldu amma ben üzülmiyim diye belli etmedi sabahina gitdik hastaneye doktor düşmüş buda dedi bi küçük parça kalmiş temizlememiz lazim dedi ben yabanci gelinim herşeye para ödüyoruz bizden 800tl istediler parasinda degildik amma bu üçüncü olmuşdu o yüzden eşim ben aldirmak istemiyorum bi yolu varsa söyleyin dedi doktpra bi ilaç yazdi bunu bulabilirseniz alip kullansin düşer dedi ilaçi bulduk oda 500tl ne fark var ben istemedim ezaci ozaman eve gidip bol camaşir suyu kullanin evde ziplayin dedi bende hepsini yapdim tabi kanamam çok eşim arbada bilerek çukurlara girdi ven kürtajdan korkdugum için kan degerlerimde hepden düşmüş zaten her neyse aradan bir buçuk ay gecdi bu gün gideces aldiracas yarin gidecez diye allah bi türlü yol vermedi kurban olduğum rabim bi gün fenalaşdim eşim zehirlendi diye korkdu hemen götürdü beni başka doktor bakdi evet parca büyük almamiz lazim dedi sonra durdu dedi kim dedi sen düşük yapdin bebek yaşiyor kalbi atiyor dedi ben şok oldum dalgami geçiyorsunuz dedim hayir dedi gösterdi 2ay 8günlük olmuş bebişim büyük ulturasyona yolladi beni eşim dyşarda bekliyor tabi moreli bozuk bende bebek yaşiyormuş dedim eşim sen benle dalga geçiyorsun dedi hayir dedim girdim büyük ulturasyona bebek gayet saglikli yaşiyor amma yanda kanama var düşük riskin var dedi doktorum ilaçlari yazdi kan sulandirici kesinlikle kullanmiyacaksin dedi bana progestan yazdi başka hapli yerinden kalkma yat sadece dedi hep uzandim ilaçlarimi kulkandim 3aya kadar her gün kanamam oldu sonra geçdi çok şükür rabim isterse olurmuş onca şeye ragmen benim bebegim hayata tutumuş şimdi 6aylik ulucas inşallah kizimla rabime şükürler olsun mucizemiz bizim sizede tavsiyem güzel bi doktora gidin belki düşmemişdir başimdan geçdigi için yazdim yinede rabim bilir hakinizda hayirlisi inşallah 🥰