ogrencianne35 Masalyeliz0509 günaydın yeliz hanım 😊 biz de 11. haftaya girdik doktor ikili tarama testi istedi ama ben biraz araştırdım sonucu kötü gelip hamileliginin burnundan geldiğini söyleyenleri duydum bu testi yaptırmaktan vazgeçtim sonuçta bebeğim nasıl olursa olsun ben onu dünya ya getireceğim ve yaptırmak istemiyorum salı günü doktoruma da söyliyeceğim siz ne dersiniz pek doğumla ilgili değil biz daha yolun başındayız ☺☺
Aryam-15-15 Masalyeliz0509 merhaba bn 15+3 gebeyim ilk gebelgim ikizdi tek yumrta ikizdi 20 ci haftda erken dogum yaptim evde 3 4 dk bir gelen sanclarim oldu şidetlendi sonra pepesi hafif leklmemm oldu hastane gitimde 2 cm açıklik olmştu dogum esanasinda hic agrim olmadi insan kendinden bisey cıkar histetmezmi hicbisey histeetmedim neden öyle oldu acba rahim agzi yetmezginde genlde dogum anida agri hic olmazmis öncesinde agrim vardi bebekleri alrken hic histemedim suyumda fazladi şuan gine gebeyim15+3 haftalik diks istedim gerk duymadi doktor Protestan 200 mg kapsül kulan dedi ona başlicam kb biraz uzun oldu 🙏
Gngr_33 Masalyeliz0509 merhabalar ben 28+2 günlük hamileyim normalde yürüyüş yapıyorum son zamanlarda kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum çabuk yorulyorum normal doğum için neler yapmam gerekiyor neler önerirsiniz
Beety26 Masalyeliz0509 5 + 4 haftalik gebeyim belietim yok. Hecbir sey.henuz ultran gitmedim 3 aralikta gidicem Ve boga agrimiyor ama sanki nese varmis gibi hiss ediyorum. Qrip deyilim bence. Atesm yok. Ama sanki qripim ne yapmam lasim
Bayanpanik Masalyeliz0509 merhaba ben kan sulandırıcı igne kullanıyorum. Aslında normal doğum istiyorum şartlar uygun olursa ancak igne kullandigim için korkuyorum. Çok kanama oluyor mu olursa nasıl müdahale ediliyor mesela hiç karşılaştınız mi igne kullanıp normal doğum yapan süreci sağlıklı tamamlayan gebelerle
Busra5168 Masalyeliz0509 merhaba ben 33 haftalık gittiğimde bebeğim 2500 kilo dedi diyet yapmamı söyledi çok mu fazla ben 60 la hamile kaldım şuan 76 kiloyum bu kilolarım doğumdan sonra gider mi birde göğüslerim çok büyüdü ya artık büyüsün istemiyorum psikolojimi bozdular 😩
Kuzeyufuk Masalyeliz0509 nasıl bence yanlışınız var 24+4 5ay 22günlük olmaz mı 8gün sonra 6aya girmiyor mu ?
MS-2190 Masalyeliz0509 meraba 28+6 haftalık hamileyim doğum şekli tam olarak ne zaman belli oluyor? Rahim agzı genişliğinden sadece erken doğum riski mi öğreniliyor?
Cskn99 Merhaba yeliz hanım bende 9+3 haftalık hamileyim kaç aylık oluyorum? Salı günü kontrolüm var doktorlar bu haftada nasıl bir muayene yaparlar? ve ara ara göbeğimde ağrı oluyor kasiklarimda da bu durum tehlikeli mı bir problem yaratır mı? Bii kaç gündür de bulantılarım olmuyor bebeğim iyidir değil mi? Bide kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum normal doğum yapamazmıyim Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum😇
Goncikim Masalyeliz0509 merhaba Yeliz hemşire ben 27 haftalık hamileyim plesenta previa denildi.. bu durumun kaçıncı haftada riskleri başlıyor,kaçıncı haftada doğururum biraz bilgi verirsen çok sevinirim 😞🙏❤️
Seyma2861 Masalyeliz0509 merhabalar💐 20+3 üm😊 iki şey danışmak istiyorum size. Henüz karnım çıkmadı ama Gece uyandığımda ve sabah belli bir saate kadar taş gibi oluyor karnım geriliyor sonra normale dönüyor. Özellikle akşam ne yesem davul gibi ediyor sanki nefes alamıyorum bunlar normal mi? bir diğer sorum hamileliğin basından itibaren idrar yolu enfeksiyonu, mantar geçirdim akıntım ilaçlara rağmen hiç geçmedi genel olarak beyaz gelen bi akıntı bu normal mi ?
Duygukocc Masalyeliz0509 bebeğimize rotavirüs ve menenjit aşısı yaptırmassak ne olur 500-600 civarında aşı fiyatı
mlsmrtgl Masalyeliz0509 Merhaba, resmi hesabınızdan kimlik onayı yapabilmemiz için bize yazar mısınız? @happymomapp biz@mutluanneleriz.com
Zeynoveannesi mlsmrtgl doktorluk yapmış bir hemşire? Yani başlıkta kadın doğum uzmanı diyo açınca hemşireydim diyo sonra da biri sorunca doktorlukta yaptım diyor 🤔 kafam allak bullak oldu. Bilemedim…
Gokceeebade Masalyeliz0509 merhaba, doktorum bu ay ki kontrolümde bebeğimin göbek kordonunun uzun olduğunu söyledi vücuduna dolanmış mı diye de kontrol etti bi sorun olmadı. Sizce bu uzunluğun sebebi nedir? Birde sorun teşkil eder mi doğuma?
Gayserili38 Masalyeliz0509 merhaba Dr bana sadece Efa-Mom yazdı hiç folik asit kullanmadım Efa-Mom folik asiti karşılıyormu acaba?