dlrclkds 37+4 haftalığız normal doğum istiyorum. 4 gün önce çatı muayenesinde 1,5 cm açılman var dedi doktorum sancılarım oluyor ama sık değil günde birkaç defa. Acaba bu açılma ne kadar sürer bilgisi olan var mı?
Ayferi dlrclkds 2 cm açılmam vardı 4 gün beklemiştim ama açılma olmadı suni sancı ile 3-4 saatte açılma olmuştu ve doğum yapmıştım
Burcikkk Hmlayse hayır canım çok şükür herşey yolunda ben iki doğumada hazırlıklı olduğumu söyledim 39 a kadar bekleyelim, gelmek istemezse alalım dedi 🙏🏻
rmysrmys 37+6 olduk bizde. İlk gebeliğim normal doğum için beklicez şimdilik. hem heyecan hem korku karışık duygular içerisindeyim 🤷🏻♀️
Sevnur5656 Mucizeninannesii Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz son haftalar olduğu için zman sanki hiç geçmiyor
Atesbocegi Ayferi 37+2 olduk biz de 35 iken covid olduk ilk şaşırdım tabi o kadar dikkate rağmen olabildiğine.. Şükür ki hafif geçirdik bitkisel çaylar vitaminler en mutlusu da oğluşum bana bambaşka bi güç verdi inşallah her geçiren böyle hafif atlatır geçer gider. Pazartesi kontrolümüz var ama biliyorum ki o kadar hareketine rağmen kontrolde bizimki yine uyur (((: inat
Ayferi Atesbocegi çok geçmiş olsun canım aynen bebişlerimizi düşündünüz zaman dirençli oluyoruz oğlum karnımda kızım yanımda 3 yaşında onlar için sabırlı olalım korkulacak bir şey yok ama beklemek biraz heyecan korku endişe veriyor oda tadı tuzu diyeyim 😊
GNDs09 elisas-mom bende 37+2 ilk hamileliğim sabırsızlıkla bekliyorum ❤️ Allah’ım hepimiz sağ salim kucağımıza alalim inşallah 🙏🏻🙏🏻♥️♥️
Ozlllmb Kızlar sizde de oluyormu bugün aşırı akintim oldu su gibi bildiğin kaçıncı kilot degistirisim bilmiyorum 🤷🏻♀️
ilkanne2020- bebekler ne durumda anneler acaba bizde 37+6 yız sancı yok hala başımızda aşağıya dönmemiş durumda 🤦🏻♀️
Ozlllmb Ayferi bende acaba sumu diyorum her defasında ama agrım yok şimdilik bakalım ne zaman kapıyı tıklatacaklar🤗
Ozlemmehmet1509 Ayferi bende bu sabah bir damla su gordum iç çamaşırımda akıntı gibi kokmuyordu 37 haftadayım acaba geliyormu 😇