Tugceinnal gokella hayır bizim elimizde olan bir durum değil ki, sadece yürüyüş ve squat yapıyorum ekstra 💞
Laden Tugceinnal sezaryen doğum yaptım çünkü😬 sancım çok açılmam yarım cmdi. 10.15te hastanedeydik 3e kadar bekledik bir cm bile olmadı açılma. Bebeğimde ağzımdan çıkacak gibi yukarı çıktı. Sonra sezaryen doğuma çevirdik🥰
cennetinsusu Tugceinnal Hiç belli olmaz 1 saat içinde de doğuma gidebilirsin. 10 gün içinde de 😌 benim sabah 9.30 gibi geldi. Ertesi gün o saatlerde doğum yapmıştım. 🥰
Tugceinnal Laden önemli olan ikiniz de sağlıkla bu süreci tamamlamışsınız, gerisi mühim değil 💞 sağlıkla büyütün 🙏🏻
Tugceinnal gokella artık denk mi geliyor etkili mi gerçekten bilmiyorum bende 😬 yiyip içip 4- de doğuran da var, hiç bişey yapmadan 38 de doğuranda 😅😂
Busratm Tugceinnal Nişanım geldikten 1 hafta sonra günüm dolduğu için yatışım yapıldı ve normal doğuramayıp sezaryen ile doğum yaptım. Oysa ki ne kadar da nişanım geldi diye sevinmiştim 😅
Laden Tugceinnal büyüyor vallahi 2 yaşına geldi çok şükür🙏🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Happykids e bekleriz🥰
Busratm Tugceinnal Sezaryen e kötü gözle baktığımdan değil de 1 hafta boyunca aha geldi aha gelecek diye diken üstündeydim. O kadar yürüyüş, hareket, merdiven çıkmazlar işe yaradı diye sevinmiştim. Ama randevu günü hiç bişey yokmuş gibi yatışım verildi 😅
Tugceinnal Busratm yaa kıyamam haklısınız insan hem heves ediyor hem çabalıyor 😅 bakalım ben ne yapıcam 🤷🏼♀️😂
Papatya011 18 gün önce geldi ama bir parçada değil parça parça ve sezeryan ile alınma durumu oldu yoksa daha geldiği yoktu 18 günüde geçecekti