Tugceinnal Merhaba 38+4 günlük hamileyim dün akşam nişanım geldi bugün de gün içinde gelmeye devam etti, ama onun dışında bir belirtim yok. nişan geldikten kaç gün sonra doğum başlar acaba fikri olan var mı ? :)
asiltosumm35 Tugceinnal ya canim bu nisanla ilgili bende form actim ama kimse yazmadi 🤷🏻♀️ Nisanin nasil geldi kanaman mi oldu?
Smgyy Tugceinnal Benimde 2 gün olacak geleli fakat sonrasında su veya sancılar gelmedikçe bi önemi yokmuş kiminin o an başlıyormuş kiminin haftalar sonra öyle beklemedeyim bende
Busrazky Tugceinnal nişanım geleli üç gün oldu ama herhangi bir belirtim yok 40 haftalık oldum 😎 ama doğumun yaklaştığı habercisiymiş öyle okumuştum
Tugceinnal asiltosumm35 yok kanama şeklinde değil jöle gibiydi hafif ğempr kahverengi gibi sen ne zzaman geldi ?
Tugceinnal Busrazky Busrazky oh maşallah 😳 bende de yok doktoruma haber bile vermedim o yüzden , muayene vakti söylerim artık bi belirti olmazsa. Hayırlı doğumlar 🙏🏻🤍
Aselinannesiii Tugceinnal evet ama benim geceden sancım da vardı sabah da nişanım gelmişti ☺️ inşaAllah sizinde öyle hızlı ve kolay olur Rabbim sağlıkla kavuştursun
gokella Tugceinnal Ekstra bi şey yaptınız mı nişan gelmesi için. bende 39+1 oldum hala normal mi sezeryan mı kararsızım da
Tugceinnal gokella hayır bizim elimizde olan bir durum değil ki, sadece yürüyüş ve squat yapıyorum ekstra 💞
Senemunlu Tugceinnal pazar sabah nisanim geldi pzt aksam 19.30da dogm yaptm :) sancilarimda pzr gece 12 de az az baslamisto
Laden Tugceinnal sabah 10 da geldi öğlen 3te doğum yaptım ama benim suyum sızmış üç gün boyunca fark etmemişim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻