senemmm123 mororkide91 kontrole gitmiştim kendisi randevu verdi şu tarihte ayrıntılı yapalım diye. dediğim gibi aynı kurumda çalışıyoruz saolsun kırmıyor
Alwayshope senemmm123 bende hemşireyim ama çalışmıyorum şu an bi de o kurumda yoğun bakımda kuzenim hemşire onun aracılığı ile mi rica etsem? Numarasını nasıl bulabilirim acaba? Bi de vajinal mı bakıyor haftaya kısmetse yedi haftalık olcak vajinal mi bakar
senemmm123 Alwayshope Alwayshope bana hiç vajinal bakmadı hep karından baktı. kendisi randevu defterinden bi sonraki görüşmeyi ayarlıyor. hastaneyi bir arayıp bilgi alın isterseniz.ben hem kendim hemde eşim vasıtası ile rahat ulaşabiliyorum.
Ates2020 Nil_defne Medical sıtkı bozan yaptırdım ilk hamileliğimde de ona yaptırdım çok memnunum ücreti 145 ödedim
Hayalzfr Betzm ay bende kaç defa post açtım geri dönüş almadım hayat Hastanesi’ne gidiyorum bende kadın doğum bölümünü çok merak ediyorum odalar tek kisilikmi felan
Betzm Hayalzfr özel olduğu için tek diye düşünüyorum üstelik koronada var yarın gidicem dilek hanıma muayne olucam o sırada araştırıcam bakalım
glsh-mtn Nil_defne anka hastanesinde yaptırdım randevu falan almadım doktor direk gönderiyor aynı saat yapılıyor sanırım 25 liraydi ücreti yanlış hatırlamıyorsam
Hayalzfr Betzm dilek hanımı hiç duymadım kuzum ben gitmeden doktoru araştırdım gerçektende öyle çıktı çok şükür ama daha yolun başındayım ben 11 haftaligiz inşallah sağ salim kucağına alırsın bebegini