Nil_defne Merhaba 🙋♀️Gaziantep’te yaşayan anne adayları detaylı(ayrıntılı) ultrasonu hangi hastanede veya doktorda (özel muayenehanede) yaptırdınız🤔
Betzm Nil_defne aranızda hayat hastanesine giden varmı dilek hanımın sezeryanı nasıl lütfen bilen yardımcı olsun
1PrensAnnesi Nil_defne MedicalPark hastanesine gidiyorum orada yaptırdım 140₺ gibi bi fiyat vermiştim sanki
atescan27 Nil_defne cnm eski çalışan yakiniyim ben 80 lira vermiştim muanem filanda indirimli oluyo benm 🤭
Nil_defne seyma_gull Radyoloji uzmanı ya da perinatologların yaptığını duymuştum. Nazan hoca kendisi mi yaptı 🤔
Hayalzfr Betzm ay bende kaç defa post açtım geri dönüş almadım hayat Hastanesi’ne gidiyorum bende kadın doğum bölümünü çok merak ediyorum odalar tek kisilikmi felan
senemmm123 Alwayshope ben hemşireyim aynı kurumda saolsun kırmadı. özel hasta baktığını duymuştum ama bir arayıp danışın isterseniz
Alwayshope senemmm123 bende hemşireyim ama çalışmıyorum şu an bi de o kurumda yoğun bakımda kuzenim hemşire onun aracılığı ile mi rica etsem? Numarasını nasıl bulabilirim acaba? Bi de vajinal mı bakıyor haftaya kısmetse yedi haftalık olcak vajinal mi bakar
mororkide91 perinotoloji uzmani özgür ersoy yaptı.Ozel muayene hanesinde.agustos ayinda yaptirmistim 450 tl gibi biseydi.Ayrintili guzel bilgi veriyor.