Seldaderin NaimeYilmaz tersine bende gaz çıkışı sağlıyor,önceden çok gaz sıkışması oluyordu resmen tedavi etti ve tuvalete çıkarıyor
uleErenTozkoparan Ayy benimde başım tuttu yedikten sonra tansiyonum zaten düşük demek oyüzden kötü oldum eriğide seviyorum ama bana yaramıyomuş demekki
BarBeyzazer Sık sık yerim çok faydalı gerçekten gaz şişkinlik vs. Yapmadı da kabızlıkta çekmiyorum erik tükettiğimden beri Harika bir nimet 🙏😍
B8use Lamelif gidip alim.dolaptan bende yiyorim.ama ellrrim som haftalarda sismeye basladi saglik.ocagi tuzu azalt dedi 😁
DilekAlkanat Ay kizlar bende cok memnunm erikten hergun 1tabak yiyorum. Midem agrimiyor Gaz cikariyorum 🙈 En guzelide hep kabizlik problemim vardi artik yok 😍😂😂
Sinemstf Ayyyy hem ne gaz ne gaz doğuruyorum sandım , kasıklarıma baskı yapınca adedersiniz atamadım da gazı dedim bebiş Geliyor heralde 31. Haftada sonra yemedim tabi😀
Nurr_1 Tansiyonu mu düşürüyormuş bende bana ne oldu diyorum . Geçen gün kontrole gittim 8/4 tansiyon 😂 çok tüketiyorum bende ama yedikten sonra tuvalete çıkamıyorum arkadaşlar normal mi sizce kabızlık yapıyor bende sanki
Kbrazcan Lamelif bende eriği çok tüketiyorum günde 1 kilo yesem doymam 🙈 eşim kızıyor ama sonrasında rahatsızlandığım için gaz yapıyor bide bazılarından duydum bebekler doğunca da gazlı oluyormuş erikten kaynaklı ne kadar doğru bilemem 🤷🏻♀️
Barnymoloztas Kbrazcan benim de esim kiziyor o kadar cok yenmez diye.ben de is yerinde yiyip evde hic yemedim ama bugun diyorum😁 gaz yaptigi dogru ama bebege yapacagibi zannetmiyorum.
meryemsahin4646 Lamelif Ama mide yanması olanlar bence daha dikkatli tüketsin ekşi olduğu için mideyi daha cok yakıyo malesef
tuanis35 Irmakgcgn 13 e 8 di stres yaptığım gün 15 e çıkınca doktor takibe aldı. Şuan 10 a 7 / 11 e 7çıkıyor hep canım tuzu da azalttım
AycanFb Lamelif ben aşırı derecede çok seviyorum eriği sevdiğimi bilen herkes erik getiriyor dolap doldu🤣🤣🤣 Ama hiç gaz yapmıyor bana sadece ishal🤣
PnRTurK53 NaimeYilmaz yaaaaa ondan mı bu gaz 🤭 bende diyorum çocuğum bu gazı nasıl üretiyorsun bi damla boyunla 😂🤣 ben yatıp kalkıp yiyorumda günde en azzz hiç yemediğimde yarım kilo kadar 😆