Betulsultan1 aslanuraz nasip doğru ama boşuna çekmek de var diye kafam çok karıştı. Çünkü sıfır sancı sıfır belirti. Rabbim kolay doğumlar versin inşallah hepimize senin de çok güzel geçsin doğumun canım🤲🏻😘
zezeynep Betulsultan1 39+2. Bugün banada aynı şeyi söyledi. Ya salı yada perşembe günü suni takalım dedi
Betulsultan1 zezeynep evet işte ne yapıcaz kanala girmemiş bebek için sancı çok kuvvetli gerekebilir sonra bir de girmezse o sancıya rağmen. Kafamda deli sorular
Betulsultan1 Doga12345 aşağıya inmemişti yani kanalda değildi sonra inebildi demek ki 😂 ya inmezse🙈😭😭
Doga12345 Betulsultan1 kötü düşünme yaa inan dayanılmayacak bir şey değil denemekte fayda var hem doktor bahsetti mi bilmem ama eputurelli normal doğumlar var doktorunla bir konuş istersen
Betulsultan1 Doga12345 suni sancıyla epidural Nasıl oluyor acaba faydası oluyor mu oluyordur heralde. zor ya rabbim yArdımcımız olsun☺️
ecembugra53 Betulsultan1 ilk önce suni fitil verdiler asagıdan rahim yumuşasın açılma olsun diye 12 saat aldım sonra serumla suni sancı verdiler 20 saat yakın hepsi oldu
Betulsultan1 ecembugra53 peki aynı mıydın benimle yani kanala girmemiş miydi nişan su ağrı sancı hiçbiri yoktu kanalda da değil miydiii
ecembugra53 Betulsultan1 Evt canım kanal başındaydı duruyordu kanala inmedi nişan gelmişti sadece sancım vardı ama nst de
Reymeh Betulsultan1 2 gün önce suyumun gelmesi sebebiyle 36+6 suni sancı ile bebeğimi kucagıma aldım. Çok şükür şu an herşeyimi kendim yapıyorum. Bence sizde denemelisiniz olumsuz hiç birşey düşünmeden sadece bebeğinizi kucagınıza alma düşüncesiyle denenebilir
Doga12345 Betulsultan1 şimdi söyle sancıyı başlatıyorlar açılman 4 5 cm olduğunda eputurelli takiyorlar aslında doktorunun anlatması gerekirdi bunları
seyma_gull Betulsultan1 5cm açılma dan sonra zaten bebek çabuk geliyor, okadar sancı çekmişsin, az daha dayanabilirsin, epidural anestezi De ıkınma zor oluyor, belden aşağısini hissetmediğin için
Reymeh Betulsultan1 bununla ilgili bir bilgim yok ama suni sancı herkeste tutmayabiliyor muş açılma da olmayabiliyor muş. Ben denemek istedim çok şükür normal doğum oldu. Korkutmayın kendinizi sadece bebeğinzi kucagınza almaya odaklanın o zaman herşey yolunda ilerliyor
cocukgelisimcianne_ Betulsultan1 ben 40+3 de sıfır açıklık 0 sancı ile suni sancı aldım . Bebek’te kanal da değildi . Açıklığım 7cm olduğunda hala kanalda değildi sonra ben ıkınarak Squat hareketleri yaptım ve kanala soktum 😂😂😂😂 o sezaryen yap diyenler dinleme bence şimdi iyiki suni sancıyla normal doğurmuşum diyorum sormak istediklerin varsa sor anlatıyım
mmm123 cocukgelisimcianne_ Ben de 40+1 oldum, bebek kanala inmiş ama bende 0 açılma var. Doktor sezeryana alacak diye çok korkuyorum. Suni sanci ile hiç avilma yoksa ilerler mi acilma yoksa boşa mı suni sancı almis olurum kafam çok karışık. Hep normal doğum istedim olmayacak demekki diye endişeliyim her saniye ☹️
Ballilokmatatlisikizim Reymeh çok doğru bende zerre fayda etmedi . Hiç açılma olmadı . Çektiğim acı bana kaldı ve susuzluktan yandığımı hatırlıyorum 😀
Cansu77 Betulsultan1 merhaba hiç korkmayın Benim de doğumum 40+ da oldu ne şancı ne nişan hiç biri yoktu sadece 2 cm açılma vardı hastaneye yattim ve sabah sancılarım başladı daha sonra suni ve epidural oldum ve doğum yaptım hiç abarttıkları gibi bir durum değil suni sancı korkma derim bence denemelisin
Ballilokmatatlisikizim Ben 40+3 te 2cm açılmayla suni sancı aldım. Çok şiddetli sancı çektim açılmam ilerlemedi suyum patlamadı .ebeler patlattı. Yeşil su gelince bebeğin kakasını yapmış devam etmek istermisin açılmanı beklicek misin sezaryene mi alalım dediler. Bebeğim riskliydi hemen sezaryene alın dedim zaten suniye dayanamıyodum. Belime iğneyi vurunca tüm acım gitti bebeğim doğdu. Kakasını yemiş. Hemen yoğun bakıma alındı. Doğduğunda ten tene temas bile edemedik bebeğimin durumu kritikti. 10 gün bebeğime hiç dokunamadım. Çok şükür şimdi 3 aylık. Sezaryenden çok korkan ben iyiki oldum diyorum. 10 günde eski halime döndüm sıfır acı ile. Bu benim tecrübem . Herkeste farklı oluyor. Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Betulsultan1 Ballilokmatatlisikizim aminn canım teşekkür ederim. İşte ben de bundan korkuyorum. Diyorum hem bu riske gircem hem bir sürü acı çekicem