Gulsen4224 Boncukgiller003 bende zayıf hamile kalmıştım 9 aylıkken doktorlar inanmadı sen 9 aylık olduğuna eminmisin diye 😂🙈Sizin erken olmuş baya 😇
Girlpowerbabe Boncukgiller003 aaa ne çabuk çıkmış göbeğiniz ben de zayıf hamile kaldım ama çok geç çıkmıştı göbeğim 17 haftalık halim şimdi 33 olduk🥰
Boncukgiller003 Esoo0698 Ponçik anneleriz biz 😁 napalim normalde göremediğimiz göbeği hamileyken görmüş oluyoruz bizlerde 😅😂😂
Esoo0698 Boncukgiller003 Ama bizi biraz garip göstermiyormu eşim benimle penguen diye dalga geçiyor 🐣😂
lizge Boncukgiller003 belki inanmiycaksınız ama benım karnım 7 aylıken bukadrdı🙈😂😅ıyı tarafı sıfır çatlak
Annesiyimmm Ben şuan 10 haftalık hamileyim ama benimde karnım baya çıktı ..ve şuan 88 kiloyum ben 🙈bence bunun zayıf olmakla alakası yok
Boncukgiller003 Esoo0698 Bana da daha çok şişcen balon Olcan daha sen benim terliklerimi giymeye başlican diye dalga geçiyor 😅😂😂
Asi_0658 https://hizliresim.com/ozUZOs burda 12 haftalik halim 4. gebeligim ve iç karnm dar olduğu için erken çıktı karnım şuan 17+6 haftalığiz