halitefe BegumIscanTunc yapmaması lazım onu bir doktoruna sor istersen canım ama iğneyi sakın ihmal etme saatine dakikasına bile dikkat et çok önemli bebek için
BegumIscanTunc halitefe sağol canim benim azda olsa icim rahatladı doktoruma yazdım bakalım ne dicek kızarıklık için
BegumIscanTunc Esmaq38y canım sendede pıhtılaşma var bence başka bir doktora git ve kan sulandırıcı başla rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
halitefe Esmaq38y senin günlük hayatını etkileyecek bir pıhtılaşma değil ama hamilelikte kandaki pıhtılaşma 6 katına çıkar ki zaten sizin tekrarlamış durmuş siz bir riskli gebelik uzmanına gidin normal kadın doğumlular zaten anlamadığı gibi bu işten yorumlayamıyorlarda
Blrderya İğneyi ihmal etme sakın ,içerikleri hep aynı ..hangi şehirdesin iyi bulmuşsun ,şimdi bile oksapar 6000. Bulmakta zorlanıyorum 😞 Bursa da olup eczaneden rahat bulan varsa bana yazabilir mi hangi eczane olduğunu 🤦🏻♀️
BegumIscanTunc Blrderya İstanbul’dayım canım ben keske biz hamileleride düşünselerde stoklarını fazlaya cikarsalar
Mugee09 Blrderya BegumIscanTunc halitefe Hanımlar benim bir kimyasal bir de dört aylık kaybım var . Gebelik başlangıcında doktorum vermedi önce iğne sadece corospirin 100 Luk kullandım snra için rahat etmedi hicc , gebelik öncesi pandemye denk geldiği için devlette genetik testler yaptramadim özelde kan da pıhtılaşma testi yaptrdim sadece oda normal çıktı . 26 da Oksapar 4000 bine başladım şuan günlük onu kullanyorm . Bu süreçte hep ya genimde varsalarla yedim beynimi şuan kullandığım için içim rahat ama hala genim de olup olmadığını bilmiyorum 🤷 Varsa 4000lik yeterli olur mu ki şuan 32ye geldik çok şükür .
mavi2804 Blrderya https://www.its.gov.tr/its/ilacim_nerede şu adresten iğnenin hangi eczanede olduğunu bulabilirsiniz
BegumIscanTunc halitefe rabbim sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin her derde her çileye razıyım ben belkide anliktir birde sıktım iğneyi yaparken ondanda olmuş olabilir düşüncesi aklıma geldi ama sormaktayine fayda var içim rahatlar hemde
Prensannesii1 Bende kullandım canım göbek deliğinin 2-3 parmak yanlarına yapabilirsin yavaş yaparsan çok acımaz kısa bi süre yanma oluyor daha sonra geçiyor
BegumIscanTunc Prensannesii1 Kuzun iğneyi batırırken acımadı enjeksiyonu sıkınca böyle acıdı ve yanma hissi oldu o yanma 2 dk felan sürdü ben yeni baladigim için acemilik oldu herhalde
Esmaq38y halitefe canım ben bu arkadaşa kullan ya da kullanma diyemem ama kullanmasan da sağlıkla alacaksın bebeğini dedi ki örnekleri de var benimle aynı
halitefe Esmaq38y canım sana söyleyim ben yanlış yolda ilerliyorsun pıhtılaşma her zaman aynı şekilde etkilemez ilk çocuğunu sağlıklı alıp sonra düşükte yaşayabilirsin kan pıhtılaşması vücudun o dönemki durumuna falan göre zaten farklı etkiler bu ayrı iğne kullanmaya rağmen bebek kaybı varsa ayrıca ya iğne dozu düzgün ayarlanmamıştır lupus testi var bağışıklık testleri var ek olaral ayrı ayrı bunlara bakılır size ve eşinize kromozom analizi yapılır bebeğe genetik test yapılır ki ek sorun ne bulunsun diye sen 5 kayıp yaşamışsın kendinde misin lütfen yapma lütfen iyi bir perinatoloji uzmanı bul ve ona git daha böyle kayıp yaşar durursun 5 bebekte nasıl riske attın ya nasıl işin uzmanına gitmedin şuan inanamıyorum doktoruna demedin mi peki ben 5 kayıp neden yaşadım diye
Mugee09 BegumIscanTunc ilaç yakıyor canım yoksa iğneyi batrmak değil . Bı süre sonra alışıyorsun ben koldan yapyrm önceleri kollarım hep morardı smdi morluklar geçiyor baya ama ister istemez yeni yapılanlar da bile bı kızarıklık morluk oluyor küçük nokta
BegumIscanTunc Mugee09 kuzum bende tam bilmediğim için sana bununla ilgili bilgi veremen yanlış yönlendirmek istemem seni
halitefe Mugee09 canım o senin bünyene göre değişir iğneyi kullandıktan 1 hafta sonra faktör 10 testi yapılır bakılır doz yeterli mi değil mi o testle belli olur
BegumIscanTunc halitefe canım sana bu konuda çok büyük hak veriyorum benim 4 kaybım var ve bu 5. Gebeliğim ben genetik yaptırdım bana doktor gerek yok yaptirmana dedi ama ben esimide aldım gittim gerekli tüm testleri yaptırdık sonucu genetik doktoruna ve kendi doktoruma götürdüm bana dedikleri şey herşey normal sorun yok dediler içim rahat etmedi ve başka doktora geçiş yaptım o doktorum bana nasıl bir doktor ki onlar bişey yok der ileri der ve pıhtılaşma var dedi bir daha gebelikte iğneye baslicaz dedi iyiki başlanır doktora gitmişim diyorum 🙏🙏🙏
Mugee09 halitefe İnsAllah yeterlidir 🤲🤲 Peki doğuma ne kadar kala bırakın dedi doktorunuz. Bana 37 ddi . Daha önce başka bir doktora gitmiştim oda doğumdan bir gün önceye kadar dedi kafam karıştı iyice 🙄 her doktor farklı şeyler söylüyor
halitefe Esmaq38y pardon canım ama ne olursa olsun bir perinatoloji uzmanına git sana tek tavsiyem bu olur
halitefe BegumIscanTunc yani bazen şok oluyorum ben gerçekten ben bile artık doktorumla konuşa konuşa birçok şeyi öğrendim nasıl ihtimal üzerine kullanma diyorlar test yaptırma diyorlar inan bilmiyorum