Demirilay Kızlar merhaba 10.hafta ikiz gebeyim deli gibi kaşınıyorum doktor kan ve idrar tahlili yaptı hepsi temiz çıktı ürtiker(kurdeşen) dedi bunu yaşayan varmı şimdiden teşekkürler 😊
Bireylulmasali Demirilay tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım,kaşıntı konusunda bilgim yok geçmiş olsun 🌸
Prensmmmm Demirilay valla bende öyleydim allerset yazdı doktorum ilk gebeliğimde sonlara doğru olmuştu bu sefer başından beri 13 haftalıj hamileyim 2 gaftadır filan yok şükür sinek ısırığu gibi kabarıyordu ikizlerimiz sağlıkla doğsun bu arada bu sene çok ikiz bebek var sanki 😂😂
Buketkucuk Demirilay ben yaşamadım ama vücudunuzu sürekli nemlendirip duş almanız rahatlatır diye düşünüyorum
mukaddesmasal bende hamile olduğum günden beri kasiniyorum doktora dedim cildiyeyegit dedi tahlillerimde sıkıntı yok ilk gebeligimde doğuma yakın olmuştu oda catlaklik başladığı içindi ama şimdi çok erken di
Demirilay mukaddesmasal bende forumları okuyorum çok erken doktorum sıkıntı yok diyor ama ister istemez panik oluyor insan
Demirilay mukaddesmasal gerçekten hiç bir işe yaramıyor kükürtlü sabunu deneyeceğim umarım iyi sonuç alırım
00512 Bende kaşıntıdan muzdaribim 29 haftalık gebeyim gebelik kolestazından süphelendi doktorum tahlil yapıldı sonuc bekliyorum cok berbat bisey
Ruya26 Ben de ürtiker (kurdeşen) olurum her sene bi kaç gün gebeliğime de denk geldi tabi doktorum bi hap verdi hergün bir tane attım 4. Gün kesildi çok şükür sonra hapı bıraktım 🙏
Demirilay Ruya26 çok geçmiş olsun, cuma günü kontrolüm var tekrar söyleyeceğim umarım bir çözüm bulur çok teşekkürler
Demirilay irva kullandığınız özel bir marka varmıydı aktardan almak aklıma geldi yada eczaneden mi alsam???
Birmelekannesi17 Ben üç yıldır kurdeşen hastasıyım.. çok sıkıntılar çektim benim kronik sizinki.muhtemelen geçici ama kalıcı olmaması için yedikleri ise bir müddet dikkat etmelisiniz 🙏
Demirilay Birmelekannesi17 çok geçmiş olsun şuanda bulantılarım olduğu için sadece simit ve kraker yiyebiliyorum umarım en kısa zamanda geçer 😊çok teşekkürler
Demirilay Kızlar kaşıntımın sebebi kulağım folic asit yan etkisiymiş doktorum bırak dedi 3 gün oldu gayet iyiyim çok şükür sizinle paylaşmak istedim önerileriniz için tekrar teşekkürler iyi akşamlar 😊😊😊
mukaddesmasal orkide21 gebeliğiöin ilk gününden beri vardı dahada var şimdi normal 7 ayımdayım vücut açılıyor öncesi normal değildi