Piremses0 yaa olsun Bi tane yumurta bile yeter rabbm nasip ettikten snra. Bende geçen sene 2.ye hamile kalmaya karar verince hemen olmamıştı Bi buçuk sene uğraştım. 6 7 ay boyunca böyle ovulasyn testi kullanmıştm ama hç Bi sonuç alamıyodm. Denemediğim doğal kür kalmamıştı kullanmadğmz macun kalmamıştı artk ne duyuyosam onu yapıyodm ama aksine bana hç Bi faydası olmadığı gbi kist yapıyodu adetimi geciktryodu sorunlar çıkarıyodu. Ovulasyndada yumurtlamyı görüyodm ama Bi türlü çatlamayn görmüyodm hep koyu çıkıyodu. Lh değerim belki yüksektr die tahlil vermiştim ama normal çıkmıştı. Tabi bu sırada Bi tane kimsayal gebeliğim oldu. Bunların hepsi o kdr stres yapmıştı ki artk bende Bi buçuk sene snra boşverdm artk çnkü elimden geleni yaptığımı düşünmştm. En son aldım eşimi memletime gittik gezdik tozdk ailemle de kafamı dağıtmış oldum 2 hafta bana ilaç gbi geldi bütün stresten kurtlmştm.Eve döndükten snra doktora gittim doktor klomen verdi kullandım ama netten araştırma yaptğm kadaryla kmsi ikincisinde kmsi üçüncüsnde gebeliği elde etmş hatta kmsi hiç edememişti die okuyunca bende buna dayanarak pek ümit etmedim açıkçası sadece 2 yumurtam gelişmişti ve çatlatma iğnesinden 14 gün snra gebelik testinde gerçekten hamile olduğumu öğrenmştim artk. Tabi ilk 2.5 3 ay hamile değilmşm gbi geliyodu bana 😀 Şmdi 7.5 aylık hamileyim. beklemenin sabretmenin ne demek olduğunu öğrendim bu süreçte.Rabbm bekleyenlere beklediklerini nasip etsin tez zmnda inşallah sana ve senin gbi bekleyenlerede güzel hbrleri en kısa zamanda almanızı nasip etsin canm