Piremses0 Smk evetttt sen ve sunayla aynı olacak test zamanlarımız inş 3müzde kalırız kızlar yaaa 😂🥰😘😘
Smk Piremses0 belirtilerim gitti sanki ya ne bileyim.gögüs uclarım cok kasınıyor bugun bi sadece bide cok gerginim adet olacam gibi ama gögüs ucum hiç kasınmazdı geriliyo sanki
Suna11 Piremses0 Ya bu kadar erken olması saçma belki ama yumurtlamadan 2-3 gün sonra bir göğüs hassasiyeti başladı ve bir kaç gündürde sol kasığıma sancı girip duruyor batma şeklinde. Bakalım adete son 10 gün beklemedeyim 😊 Senin kaç gün kaldı?
Piremses0 Suna11 Benim göğüs hassasiyeti dün başladı canım git gide artık belim bıçak saplanıyor gibi sürekli ağrısı var birde bacaklarım ya uyusuk hamlamış gibi ne bilim inş hamşleyizdir 😅😂😂
Suna11 Piremses0 İnşallah kuzum valla içim umutla dolu heyecanla bekliyorum bakalım inşallah hayal kırıklığı yaşamayız ♥️
Smk Piremses0 nasip ya bilmiyorum çatlamada olmadı bizim ilişki yumurtlamada 3 gün oldu catlama günü olmadı ondan olmaz diye düşünüyorm
Smk Piremses0 yok yavrum çatlama oldu yani testlerde gördüm.O günde ilişki olsaydı diyorum olmadı yumurtlamada olanlarla tuttuysa inş🙏 Bukadar gerginlik normalmi bilmiyom regli olmadan gerilir ya insan onun gibi inş bebiş yapıyodur diyelim🙏