Smk Piremses0 yaaa umutlandırma beni🙈 gecen ay erken adet olunca korkuyım işte ne bileyim umarım oyledir❤️🙏
Piremses0 Smk benim ara ara kasıklarım ağrıyor ama belim ve bacaklarım daha çok ağrıyor hayırlara vesile olsun inş 🥰
Piremses0 Sumeyyyeegunayyyy adete 1 hafta kala bile öğrenenler var canım yap bence burayada atabilirsin ☺️
Sumeyyyeegunayyyy Piremses0 yapmayi cok istiyorum korkuyirum AMA yine negatif cikar diye 3 Aydir surekli yapiyorum test hep negatif
Piremses0 Suna11 kuzum benim belim ağrıyor göğsümün ucu hassaslaştı bacaklarım hamlamış gibi yürürken belirtiler var bakalım bekliyorummmm inş vardır hayırlı yinede senin belirtin varmı 🥰
Piremses0 Suna11 birde ben bi düşük yaşamıştım ya ondaki belirtilerin aynısı var normlalde göğüs hassasiyeti olmaz bende ama şuan war bekliyorum bakalım 🙂
Piremses0 Smk evetttt sen ve sunayla aynı olacak test zamanlarımız inş 3müzde kalırız kızlar yaaa 😂🥰😘😘
Suna11 Piremses0 Ya bu kadar erken olması saçma belki ama yumurtlamadan 2-3 gün sonra bir göğüs hassasiyeti başladı ve bir kaç gündürde sol kasığıma sancı girip duruyor batma şeklinde. Bakalım adete son 10 gün beklemedeyim 😊 Senin kaç gün kaldı?