Asli94 Esil- Amin canım Allah razı olsun iştahım çok acıktı cok yiyodum bide bebegimin gelişimi önden gidiyodu Rabbim senin bebeginide sana sagsalim kavuştursun♥️
Esil- Asli94 ne zaman doğum yaptın kaç kilo aldın ve kaçını verebildinn acabaa 🙄😍 kendim nasıl olcam bilmiyorum düşüncelerdeyim🙄
Asli94 Esil- 4 ay önce dogum yaptım 47 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doguma girdim şuan 58 kiloyum sezeryan dogum yaptım cnm
Esil- Asli94 inşallah bende hemen veririm ne güzel zayıfmıssın zaten hamile kaldığında ben 60la hamile kaldım 77 kiloyum🙄😂
Ervanurumm Anamm maşallah bebişlerin kilosuna benim ki zayıf kaldı sizinkilerin yanında 38+4 te 3 kiloydu doktorum normal doğum istediğim için iyi olduğunu söyledi uzun boylu dedi 52 cm
Esil- Ervanurumm 3 5 yanılma payı bırakıyo doktorlar ya her annenin bünyesine göre oluyo bebişleride🌸 Allah sağlık versin az çok farketmez🤍🙏😍
Ervanurumm Esil- aynn bünyeye göre galiba zaten çok iri biri değilim bebeğimin de iri olmayacakmis 🙂 sağlıklı olsunlar da kilo sonra alınır dediğiniz gibi
busbus35 Esil- şuan hamileyim ilk gebelik 38+1de oldu oğlum 3150 gram doğmuştu şuan 36haftam dayım pazartesi 36+1 olcak nasipse ❤️ bakalım bu bebeis nasıl dogcak 🙏❤️