AyeGlKarabulut arkadaşlar bende ilk oğlumun dopumdan sonra kaygı bozukluğu başladı altı sene ara verdim bebek için şimdi yşne hamileyim hamile kaldığımı öğrendiğim gün ilqcı kestim 19+5 im bi kaç gündür gene başladı kafam bir tuhaf sabahları huzursuz kalkıyorum kadın doğum ikibuçuk aylık olduktan sonra psikiyatrinle görülebilirsin demişti ben ilaç almamak için gştmedm ama sanırım daha kötüye gşdeceğim antidepresan kullanan varmı
svvlgnrt AyeGlKarabulut kaygı bozukluğunuzun belirtileri ne acaba?herşeye endişelenmek ama fiziksel olarak belirtileri var mı?
Merrcimek AyeGlKarabulut Ah canım sürekli içtiğin ilacı bırakınca çok kötü oluyorsun. Ben kendi kafama göre bırakmıştım yer ayağımın altından kayıyordu hayattan nefret ediyordum. Sonra dr uma anlattım iyi intihar etmemişsin dedi. Bunu dr una söyle belki başka bir şey yapar
AyeGlKarabulut svvlgnrt endişe devam ettikçe vucuduma ağrı buruyo kalbim ağrıdı dr gittim bişe yok ellerim uyuştu dr gittim paikolojik dedi ne olsa gidiyorm psikolojik dendi şimdi yine başladı kafam bi değişik bi basınç hissi ve sabahları huzursuz kalkma depresyonun vucuda vurması diyorlar ağrılara
AyeGlKarabulut svvlgnrt baş dönmesi ilk tanı konduğunda olmuştu nörölöji baktı ama baş dönmesinin çok sebebi var sadece ankaiyete değil ufak bir vitamin eksikliği de sarsıyo özellikle hamileliğin en baş şeyi zaten siz kurgulamayın dr sorun geçsin benim gibi kimse yaşasın istemem
svvlgnrt AyeGlKarabulut canim banada anksiyete olabilir denmişti hamilelik öncesinden beri bitmeyen hergun sabah uyanıp gece yatana kadar bitmeyen baş dönmem var migrenoz Vertigo ve anksiyete dendi.Acaba anksiyete bu derece baş dönmesi yapar mı onu merak ediyorum.Allah yardımcımız olsun
AyeGlKarabulut svvlgnrt vertigoya bakılmadı mı kbb ye görünseydin keşke en azından sebebi belli olurdu ben geçen sene kbb den çıkmadım alerjik rinitim vardı dr a söyledim baş dönmelerim bu yüzden olabilirmi diye beyin tomoğrafisine kadar çekti ama geniz akıntısı çoğaldığı zaman da kristalleri oynatıyor dedimondan olabilri demişti ben kendimce ankaiyete değildir diye vetrigoya gittimdi ☺ birde hastalık araştıra araştıra öldüm artık valla bu kafayı yaşamak çok gıcık bişe
klebsiella svvlgnrt canim bende de vardi 1 hafta ilac kullandim gecti cok sukur. Benim senelerdir bu hastaligim var ve cok fena bas donmesi yapiyor. Bunun icin beyin me.i bile cekindim
svvlgnrt AyeGlKarabulut Valla burda bir iki arkadaş daha var aynı seyleri yaşayan inanın çok zor.3-4 KBB gittim ben en son şuan kafayı beynimde kesin birşey var diyorum çünkü ben yatalak gibi oldum 1 buçuk senedir yemek dahi yapamıyorum kesin beynimde diyorum ilaçlı mr çektirmek istiyorum zaman geçmiyor bıktım böyle yaşamaktan 😭😭😭😭
AyeGlKarabulut svvlgnrt ilaçlıya ne gerek var canım yaa saçmalama bişe yoktur sinirseldir o daha beter orası ayrı ama allah uzak etsin normal tomoğrafide de çıkıyor zaten aklına kötü şeyler getirme inşalalh doğumla beraber gider hepsi
BusraNR Anksiyete bende var hatta bugün atakları oldu 😣 ve bende bebeğe zararı olur diye ilaç kullanamıyorum, melisa çayı öneririm ama yine doktorunuza danışın 🙏🏻 Ben zararı olmayan sakinleştirici içecekleri tüketiyorum yani hamilelik süresi zarfında cnm 🙏🏻
AyeGlKarabulut BusraNR ben haöile değilken kullandım ama işe yaramdı illa ilaç illa ilaç o dert öldürdü beni inanın erteleyemiyom düşüncelerimi kafamdakileri
Ceren35 BusraNR peki nedir onlar? Papatya veya melisaya çok ihtiyaç duyuyorum bende ama doktorum bitki cayi yok dedi
svvlgnrt AyeGlKarabulut Bilmiyorum ya ben gittiğimde hem psikoljk olabilir dendi hem migrenoz Vertigo teşhisi kondu tedaviye yanıt vermeyince bana beyin damarlarını olabilir bunun içinde ilaçlı mr dendi ondan beri çok ama çok kafama takıyorum.zaman geçsin dogurayim artık diyorum.Boyle yaşanmıyor gerçekten ızdırap 😭😔
BusraNR AyeGlKarabulut düşündükçe daha fazla ağırlaşıyor ve yerinden kalkamaz hale falan geliyorsunuzdur kalp atışı hızlanması vs. durumları fakat bunun doğal çözümü devamlı yürüyüş hareket cnm çünkü antidepresan ciddi riski var bebeğe diyorlar 😒😣
AyeGlKarabulut svvlgnrt kafana taktıkça dahada çok üstüne gelşyo ama bunu umutma üzerine alma biliyorum çok zor ve kötü
AyeGlKarabulut BusraNR evet ben çok sosyal biryim ben gitmezsem gelen olur dışarı çıkarım bu kadar yoğunluğun içinde yaşıyorum ve öyle bir an geliyoki kim be derse umurumda değil siz yaşamıyosunuz anlayöazsınız diyorm
Kybsss Bende hamileyim kullanıyorum canıö anksiyete için lustral kullanıyorum mecburen kullanmak zoeunda kaldım şuan eskiye göre çok iyiyim
AyeGlKarabulut Kybsss banada verir heralde zayıfladım yaa beş ay bitmek üzere ben dört kğ verdim beneğe daha zararlı bence gelişemicek
AyeGlKarabulut Merrcimek ben hamile kalımca 75 mg birden bıraktım wlektirik geçti kafamdan resmn o süreç kötğydğ bu sğreç dahada değişik 😞