Zeynepemre Zs18 cimcimeyi Biz kasım da bekliyoruz ama bu gidişle aralığı görecek herhalde. Kilo yüzünden geç alırlar mı acaba
Zs18 Zeynepemre vakti saati geldiyse mecbur alacaklar bakmıcaklar ki kilosuna boyuna falan geri tepemicekleri için alırlar bence
Zs18 Zeynepemre kıyamam ya o kadar düşünme herşey olacağına varır rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Songlevikztrk Zeynepemre valla ben cips çikolata hamileliğimin basından beri yedim cnm 😂🙈 suan da çay muz mandalına elma her boş vaktimde yiyiorum sürekli sürekli🤣🤣🙈
Sbnmcyn Zeynepemre benim de aynı şekilde canım sürekli kola çikolata istiyor 5 aya kadar hiçbirini tüketmedm ama şimdi durduramıyorum kendimi😑
Songlevikztrk Zeynepemre ya tabiki cnm ama doktoruma sordum fazla abartmamak kaydi ile yşyebilecegımı syledi
Songlevikztrk Zeynepemre inşaAllah birşey olmaz cnm aklına kötü seyler getirme sen 🙏 Rabbim sağlıklıda kucağımıza almayı basıp etsin yavrularımızı 🙏🤰
Kurtum Elifveoglu hmm ben hiç duymamıştım aslında tuz açısından da çok sağlıklı olmaz di mi bu yeni geldi aklıma