Pitircikveannesi Zeynepemre Günaydın şekercim 🙋🏻 Ama ben hala çıkamadım yataktan biraz daha uyusam mı diye düşünüyorum 🤔😂
Zs18 Siz uyuyun benim yerime de 😂 Yığınla işim var benim evi topluyorum kuaföre gidicem saç makyaj yapcam 😂
1PrensAnnesi Zeynepemre kötü sancılı bi geceden snra zor uyandm 😞 doğuruyorum sandm bel ağrısı kasık ağrısı backlrm tutmadı bebek sürekli sertleşiodu bi yerde snra geçti ama cnm gtti
Zeynepemre 1PrensAnnesi ay allahım. Rabbim şifa versin canım. Senin kaç haftalıktı son haftalarda değildin dimi öyle olsa normal dicem ama 😕
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Hay Allah çok geçmiş olsun kuzum ya biraz sitres yaptık ya sanırım ondan oldu 😞
Zeynepemre 1PrensAnnesi ay canım valla içim gitti şuan. Sıkma canını hamilelikte bu normal bir süreç beklemiyoruz 😕 Bende de gün geçtikçe tedirgin olmaya başladım böyle garip
1PrensAnnesi Zeynepemre benm 26+3 de doğum yapan tanıdğm da var iyice tuhaf oldm inş bidaha olmaz öyle. Sen son günlerni yaşıosn artk ay bile demeyeym sna normal
Zeynepemre 1PrensAnnesi valla İnan kimseyle hamileliğini kıyaslama her bünye de değişiyor biliyorsun. İçin rahat etmediyse doktoruna danışsaydın ya