Zeynepemre Pitircikveannesi ayy dur dur kahve deme bugün içsem mi içmesem mi diye kararsızım 3 haftadr hiç içmedim 🤦♀️
Pitircikveannesi Zeynepemre Ya ben kahve diyince aklıma sigara geliyor bıraktım çok şükür ama işte yanımda biri içince bi fırt alıyorum😒
Zeynepemre Pitircikveannesi ah ah şu bağımlılıklar 🤦♀️ Bende çok şükür sigara falan YÖK ama kahveye çok düşkündüm 6 ay hiç içmedim 7.ayda içmeye başladım sonra benim cimcimem iki hafta geriledi bir daha içmedim kahveyi de
Pitircikveannesi Zeynepemre Aaaaa kahve günde bir tane yararlı diye duydum ama bana sigarayı çağrıştırdığı için içmiyorum doktora da sormadım... Aman içme boşver ben 15 senelik içtiğim sigaradan bi anda vazgeçmişim daha ne durur önümde 😂
Pitircikveannesi Zeynepemre sana İbrahim Tatlıses ten “kınamayın dostlar Allah aşkına”şarkısını armağan ediyorum😂
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Hahahha tövbestafurullah Allah korusun zamanında gelsin İnşallah kuzular🙏👶🏻🤰🏻
Pitircikveannesi Mine Senin yorumunu görmemiştim bacım sana da armağan ediyorum dinleyip beni hatırlayın 😂