Zeynepemre Pitircikveannesi evet Zeynep Eslem olacak 😊 kendi adımı da koyucaz babasının yoğun baskısı nedeniyle 😍
Pitircikveannesi Zeynepemre Bende erkek olursa babamın ve eşimin ismini istiyordum ama kız olursa da Güneş istiyorum eşimde bende G harfi ile başlıyor isimlerimiz... Ama eşim Güneş olmaz diyor 😞
Pitircikveannesi Mine Sende en çok istediğin şey neyse onu söyle.. Sahiden ben ne istesem acaba yaaaa🤔
Mine Pitircikveannesi 🙄 bi şey bulamıyorum ki işte nasıl bi şey olsa diye olmadı güzel bi bileklik olabilir hem ben takmayı çok seviyorum hem ileride kızıma bırakırım
Pitircikveannesi Mine Benim kolyem var eşimin ve benim adımız yazıyor ona yavrumun adınıda ekletirim diye düşünüyorum.. Bence sende böyle bişey yaptır Zeyneb’in dediği gibi büyünce onlara veririz🤗
Mine Zeynepemre ben takıyorum bi kaç tane var çıkarmam hiç bilekliklerimi ilerde de kızıma bırakırım 💕 benim öyle hatıralarım var annemle babamın almış oldukları bakınca çok mutlu oluyorum
Zeynepemre Mine aynen bak o zaman sende böyle bişey düşünebilirsin😊 Bende çok severim o yüzden kolye istedim
Zeynepemre Pitircikveannesi Mine ay ben çok seviyorum sizi ya. Ne tatlı insanlarsınız iyi ki tanımışım 😍💕
Mine Pitircikveannesi isimli kolyeyi istemiştim de ileride ona bırakamam ki bizim adımız yazıyor onu Doğum günüme isteyim😂
Mine Zeynepemre @Pitircikveannesi güzel fikirler teşekkür ederim 💕😘 bende iyi ki sizi tanımışım çok sevdim sohbetinizle zaman geçiyor hem bilgi oluyor
Pitircikveannesi Zeynepemre Şimdi gördüm kuzum kusura bakma peş peşe olunca bazı yorumlar gözden kaçabiliyor😔 Bende çok sevdim sizleri kalpleri güzel arkadaşlarım🤗
Pitircikveannesi Zeynepemre Mine Rica ederiz. Bende teşekkür ederim şekercikler sahiden hem vakit geçiyor hemde bilgi alışverişi yapıyoruz. Bu arada sizler nerde oturuyorsunuz?
Mine Zeynepemre burda bi komşum var o da çalışıyor bebeği var pek git gel olmıuor daha diğer arkadaşlarla tanışmak kısmet olmadı bi türlü 😁
Mine Zeynepemre 😂 bizde varda çok yabaniler hiç selam sabah verince ağız ucuyla alıyorlar sitede diğer bloklar da bi kaç selamlaştığım var onlarda polis eşi yabancı diye belli oluyoruz 😂