Zs18 Mine daha çok bişey almadım ana kucağı aldık bi kaç parça da eşya aldım bi daha ki bursaya gidicez alışverişe kaynanayla 😫
Mine Zs18 😁kaynananı çok seviyorsun galiba. Ben daha hiç bi şey almadım😕 kasımın sonunda memlekete gideceğim o zaman almaya başlarım dedim
Zs18 Mine tamam seviyorum kaynanayı ama sen ver parayı yolla çocukları demi baş başa kalsınlar diye düşünmek yok illa gelecek 😫😫
Zeynepemre Problem etmeyin ya 😊 bende 26dan sonra aldım hep şimdi hiç bir eksiği kalmadı prensesimin 😍 çok şükür bir kendi kaldı gelmeyen 😂
Mine Zeynepemre bende o yüzden acele etmiyorum hiç olmazsa Doğum çantamı hazırlayıp bi köşeye koyarım devamını da Allah büyük almaya başlarım diyorum 😁
Mine Zs18 😂 benim kaynana daha iyi hem vermez hem gelmek ister gelir benim istediklerimi aldırmamak için çaba sarfeder sonra da her şeyi ben aldım der o yüzden biz kocamla kaçamak gidip alışverişlerimizi yapıyoruz 😁
Zeynepemre Mine bende öyle yaptım herşeyi hazır şimdi geliyorum dese çantayı kaptığım gibi samsundayız😂
Mine Zeynepemre 😁 çantan evde mi arabada mı Zs18 aynı ana kucağı mu ana dizi mi hamak mı ay çok kararsızom🙈
Zs18 Mine alma anne demem alsın banane 😂 Ama bizim ki de yapar ben aldım ettim diye bi de eşyaları doğuma yakın verir bana ben aldım demek için 😂
Zs18 Mine ana kucağı aldık yerde salıncak tarzı hafif sallanıyor benim haberim yoktu eşim internetten sipariş vermiş 😂
Mine Zs18 ama bizim ki almazda ben de seslenmiyorum gönlüme göre ufak ufak her şeyi alırız Allah’ın izniyle karıştırmadan kafam rahat olur bari😁
Mine Zeynepemre bende hazırlayınca evde mi tutsam acaba ama eşim panik ya unutursak gerçi hastane yakın karşı cadde de 😂
Mine Zs18 bende çok kararsızom bu konu da oda oda benimle gezdireceğim bi şey istiyorum hem rahat etsin bakalım herkes bi şey öneriyor 🙄
Zeynepemre Mine tövbe yarabbim karşı cadde de hastane hanım ev mi araba mı karar veremiyor 😂😂😂 Ben 2 buçuk saat yol gidicem😂
Mine Zeynepemre 😂 ama ikimiz tekiz beni tek bırakmaz telaşından ne yapacağını şaşırır ondan annem gelmiş olursa zaten sorun yok da ne bilim bilemedik 😁 en garantisi araba galiba unutmamak kesin
Zs18 Bebek arabasını alacağım zaman yanında ana kucağı da olanlardan alıcam arabaya koymak için oto koltuğu almak yerine onu kullanırım diye düşündüm ☺
Mine Zs18 bende öyle düşünüyorum da ben Doğumdan sonra almayı düşünüyorum zaten kış bebeği dışarı pek Çıkmam havalar güzelleşir çıkmaya başlayınca alırız diye düşünüyorum 😇