Zs18 Yok bacım benim ki rahat bırakmıyor ne iş yaparken ne uyurken 😂 Ben boşuna demiyorum fındık kurdu diye 😂😂
Zeynepemre Zs18 😂😂 geçen muayene de doktor diyo ki çok masum uslu bir kızın olacak ellerinin yanaklarına koymuş öylece duruyor diyo 😂 🤗
Mine Zeynepemre 😁 daha devam ediyor da ben bu iş adamı konusundan sıkıldım olayı tam çözemedim izleyesim gelmesi🙄
Zs18 Zeynepemre benim ki uslu olmayacağı belli 😂 Ben diyorum baba yaramaz ana yaramaz çocukta normal yaramaz olması diyorum 😂
Mine Zs18 😂 Vahap değişik ifadeler veriyor çok çelişkili Zeynepemre bi tane daha bize komşu çıktı bak😂😂😂
Zeynepemre Zs18 😀😀 genlerde var demek ki 😀😀 annem hep der ben seni bir uyuturdum saatlerce uyanmazdın ağlamazdın hiç bebek gibi değildin çok usluydun diyo 😀😀
Zs18 Kızlar sizde de kıskançlık oluyor mu eşim artık beni sormuyor hemen kızını soruyor ben de kuduruyorum her sorduğunda bilerek uyuyor dyorum yanlış mı yapıyorum sizce eşim beni sevdiğinde kızım sancı sokuyor karnıma 🤔
Zs18 Zeynepemre hayır aynı değiliz kızım uyuyor mu tekme atıyor mu falan diye soruyor hep tekme attı dediğim de ohh daha sert atsın diyor komik bi durum ama kıskanıyor insan 😂😂