essrakenan Aysem050 bende oyle hastalanmistim ilk basta kullanmadim baktim olmuyo viks surmustum rahatladim.ama kullanmak istemezseniz suyun icine koyup buharini da cekebilirsiniz
Mercimekveannesi Zeynepemre oy ne güzel senin cimcime büyümüş bizimkisi daha minnak 🤗bende mide bulantisiyla uyandim zencefilli şeker yiyiyorum bulantima birebir😣
Zeynepemre Mercimekveannesi allah yardımcın olsun kuzum valla bulantı deyince bile tüylerim diken diken oluyor 6 aya kadar bitmek bilmemişti 🤦♀️🤦♀️
Mercimekveannesi Zeynepemre 8+5 suan benim bu hafta basladi bilmiyormusun hic yoktu canım ya kalp atışları dinlendi fln bu hafta böyle oldu inşallah geçer sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Zeynepemre Mercimekveannesi genelde 8 haftada başlıyor benimde 8+2 gibi başlamıştı diyordum ki başlarda inşallah hep böyle gider hiç bulantım yok diyordum taaaa ki o güne kadar
Mercimekveannesi Zeynepemre allah hayırlısıyla saglikla kucağına almayı nasip etsin tatlım geçiyor geciyor da biz hemen geçsin istiyoruz galiba 😍👼
Naslan Zeynepemre Adaa8905 evet canım zaten doktorumda on gün önceki kese görüntüsüne göre bugün kunu pek beğenmedi
Zeynepemre Mercimekveannesi amiiiiin. Kesinlikle hemen geçsin istiyoruz. Valla ilk ya ondan mıdır nedir ne kadar uzun sürdü diyorum 9 ayda doğuyordu hani bu bebekler sanki ben 1 senedir böyleymişim gibi hissediyorum 😂😂😂😂
Mercimekveannesi Zeynepemre hahahahaha valla bana şimdiden 1 güncük geçmiyor bide evde yalnızım düşün halimi🤣
Zeynepemre Mercimekveannesi aay kız yalnız olunca da daha bir zor geçiyordur 😕 Ben bile iki gün evde durayım bi yere gitmeyim hemen içim sıkılıyor anneme koşar adım gidiyorum sanki
Mercimekveannesi Zeynepemre annem çalışıyor kardeşim asker annem akşamları bana geliyor bazen öyle geçicek inş 🤔
Mercimekveannesi Mine sizde haklısınız allah yardımcınız olsun canım benimde ocak gibi taşınma durumum var kız biraz daha uzaklara ama bebisimden güç alıyorum herşey onu için 😊🙏