Zeynepemre dilarasrbst sanal ortam işte. Algılayabiliyorum ben ama herkeste aynısı olmuormuş. Neyse 😊
dilarasrbst Zeynepemre evet maalesef herkes ayni dusunemiyor kimi cok duskun buraya kimi umursamiyor 😙
dilarasrbst Zeynepemre hadi gözün aydın 😂 bende miniğe diyorsun sanmıstım kestane aşerdiğin aklima gelmemisti 😂😂😂
Zeynepemre dilarasrbst ahahaha yok canım prenses artık kestaneden de büyük 😂😂 bu aralar çok istemiştim ama bulamamıştım
Zeynepemre CansuHakanDabakan afiyet olsun benim için de yeeeeee çok ye hemde kakaolusundan😞 bize babamız yedirmiyo
CansuHakanDabakan Aysem050 Cnm elma, limon, ıhlamur, kabuk tarçın, az bal ekleyip çay yapıp içebilirsin doğal☺ Normal zaman hasta olunca da içiyodum, ablam hamileliklerinde de grip olunca içerdi
gnc dilarasrbst Rabia88 anlamı gerçektede çok güzelmiş çocuklarımıza en iyi gelecek ismi seçeriz inşallah
essrakenan Aysem050 bende oyle hastalanmistim ilk basta kullanmadim baktim olmuyo viks surmustum rahatladim.ama kullanmak istemezseniz suyun icine koyup buharini da cekebilirsiniz
Mercimekveannesi Zeynepemre oy ne güzel senin cimcime büyümüş bizimkisi daha minnak 🤗bende mide bulantisiyla uyandim zencefilli şeker yiyiyorum bulantima birebir😣