dilarasrbst kizlarr o kadar cok konusmussunuz ki burda aslinda cok merak ediyorum ama 530 küsür mesaj üste cikamayacagim ne konustunuz allaaseenn 😂😂😂
Zeynepemre dilarasrbst canım laf lafı açınca hergün tanıdığımız insanlara günaydın diyoruz hayırlı cumalar diyoruz. Bahsedildiği gibi kötü bir insan olsak zaten kimse muhatap olmaz. Kusura bakma çok gerginim halen😕😞
dilarasrbst Zeynepemre Germeyin bu kadar kendinizi lütfeennn sanal bi ortam hiic gerek yok böyle gerginligee. kendini ve bebegini dusun lutfen 😍
Zeynepemre dilarasrbst sanal ortam işte. Algılayabiliyorum ben ama herkeste aynısı olmuormuş. Neyse 😊
dilarasrbst Zeynepemre evet maalesef herkes ayni dusunemiyor kimi cok duskun buraya kimi umursamiyor 😙
dilarasrbst Zeynepemre hadi gözün aydın 😂 bende miniğe diyorsun sanmıstım kestane aşerdiğin aklima gelmemisti 😂😂😂
Zeynepemre dilarasrbst ahahaha yok canım prenses artık kestaneden de büyük 😂😂 bu aralar çok istemiştim ama bulamamıştım
Zeynepemre CansuHakanDabakan afiyet olsun benim için de yeeeeee çok ye hemde kakaolusundan😞 bize babamız yedirmiyo