Zeynepemre Bu ne soğuk arkadasım ya. Doğalgaz bile fayda etmiyor battaniyenin altından çıkamıyorum 🤦♀️😞
Aysem050 Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim grip olmuşum ıhlamur içiyorum burnum tıkalı burun tıkalıklıgı için burnumun kenarına vick sürsem zararı olurmuki burun tıkalıgı yüzünden başım agrıyor
Zs18 Aysem050 bi kabın içine sıcak su ve kuru nane dök başını da eğip tut biraz havluyla kapat ama başını burnun açılacaktır vickıs sürmen belki zararlı olur olmaz bilmiyorum ama bunu dene bi bence
CansuHakanDabakan Aysem050 Cnm elma, limon, ıhlamur, kabuk tarçın, az bal ekleyip çay yapıp içebilirsin doğal☺ Normal zaman hasta olunca da içiyodum, ablam hamileliklerinde de grip olunca içerdi
essrakenan Aysem050 bende oyle hastalanmistim ilk basta kullanmadim baktim olmuyo viks surmustum rahatladim.ama kullanmak istemezseniz suyun icine koyup buharini da cekebilirsiniz
Mzeynepp Zeynepemre @Elifveoglu Hayır aksine nar çok faydalıdır. Kişiden kişiye değişir doktor özellikle yeme diye belirtmediyse bit çok vitamini karşılar. Lif kaynağıdır kabızlığı önler.
Zeynepemre Elifveoglu faydalı bir meyve aslında o kadar vitamini var bebişlerde faydalanması iyidir aslında ama niye böyle demişler bilmiyorum 😂
Zeynepemre @pamuksekerinannesi @1PrensAnnesi @Mine @Semaeker 😂 burası da benimmmm tarlam 😂😂😂😂🤰🌺🎉💕❣🐣🏡☕😂😂